Få flere oplysninger om det samtalebaserede AI-værktøj på YouTube

Dette værktøj er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk for YouTube Premium-medlemmer i USA over 18 år. Du skal bruge en Android-enhed for at bruge værktøjet. Hvis du har adgang til eksperimentet, vises værktøjet på udvalgte engelsksprogede videoer. Tilgængeligheden kan ændre sig i fremtiden.

Mens du ser en video på YouTube, giver det samtalebaserede AI-værktøj dig mulighed for at interagere med AI for at få flere oplysninger om indholdet. Du kan f.eks. stille spørgsmål om den video, du ser, eller vælge en foreslået prompt som f.eks. "anbefal relateret indhold".

Sådan kommer du i gang:

1. Tryk på Ask [Spørg] .
  2. Vælg en af de foreslåede prompter, eller skriv dit eget spørgsmål.
Bemærk! AI-genererede svar er eksperimentelle og afspejler ikke nødvendigvis YouTubes holdninger. Kvalitet og nøjagtighed kan variere. Vi lærer løbende nye ting, og vi vil gerne forbedre denne funktion, så send feedback, hvis du opdager et problem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan bruge det samtalebaserede AI-værktøj på YouTube?

Det samtalebaserede AI-værktøj er i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk for YouTube Premium-medlemmer i USA over 18 år. Du skal have en Android-enhed for at bruge værktøjet.

Hvis du har adgang til eksperimentet, vises værktøjet på afspilningssiden for udvalgte engelsksprogede videoer.

Hvordan fungerer det samtalebaserede AI-værktøj på YouTube?

Dette værktøj er udviklet til at give dig svar på spørgsmål om de videoer, du ser. Svarene genereres af store sprogmodeller (LLM, large language model). LLM'erne trækker på oplysninger fra YouTube og nettet. Få flere oplysninger om LLM'er og generativ AI.

Generativ AI er en eksperimentel teknologi og er kun til orientering. Brug ikke AI-genererede svar som medicinsk, juridisk, finansiel eller anden professionel rådgivning.

Hvilke data bliver indsamlet? Hvordan bruges de?

Når du interagerer med dette værktøj, indsamler vi data om din brug af værktøjet samt forespørgsler og feedback, du indsender. Disse data hjælper os med at levere, forbedre og udvikle vores produkter og tjenester. Samtaler, der er knyttet til din Google-konto, slettes automatisk efter 30 dage.

Dine samtaler med dette værktøj bliver læst, annoteret og behandlet af menneskelige kontrollanter for at hjælpe med at forbedre kvaliteten af appoplevelsen og vores produkter, bl.a. de generative maskinlæringsmodeller, som værktøjet er baseret på. Vi sørger for at beskytte dit privatliv i forbindelse med denne proces. Dette omfatter fjernelse af tilknytningen mellem dine samtaler og din Google-konto, før kontrollanterne læser eller tager noter om samtalerne. Vi bruger også automatiserede værktøjer til at fjerne personlige oplysninger som mailadresser og telefonnumre.

Samtaler, der er blevet gennemgået eller annoteret af menneskelige kontrollanter, slettes ikke automatisk efter 30 dage. Disse samtaler gemmes separat og er ikke tilknyttet din Google-konto. De opbevares i stedet i op til 3 år.

Undlad at videregive fortrolige oplysninger eller andet, som du ikke vil have, at en kontrollant skal se, i dine samtaler. De oplysninger, du giver os, kan blive brugt til at forbedre vores produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier.
Bemærk! Premium-medlemmer, der har tilmeldt sig testen af værktøjet, kan forlade eksperimentet når som helst.

Hvordan indsender jeg feedback om værktøjet?
Hvis du får et AI-genereret svar, som du ikke mener er nyttigt, sikkert, nøjagtigt, eller som er dårligt af andre årsager, kan du fortælle os om det ved at indsende feedback. Din feedback er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Indsend feedback om værktøjet

Sådan indsender du feedback:

1. Tryk på Spørg under en video
  2. Vælg en af de foreslåede prompter, eller skriv dit eget spørgsmål for at få et svar.
  3. Giv et svar et like eller dislike.
Hvis du giver et dislike, kan du vælge at angive en begrundelse for din bedømmelse.

Rapportér et juridisk problem

Sådan rapporterer du et svar af juridiske årsager:

1. Giv et svar et dislike.
  2. Vælg Rapportér juridiske problemer
  3. Følg vejledningen for at rapportere et juridisk problem.

Feedbacken bliver:

• Gennemgået af særligt uddannede teams. Menneskelig gennemgang er nødvendig for at hjælpe med at identificere, adressere og rapportere potentielle problemer, som der gøres opmærksom på i feedbacken, herunder som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.
  • Brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. YouTube bruger disse data til at levere, forbedre og udvikle YouTubes produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier som forklaret nærmere i vores privatlivspolitik.

Kan jeg chatte med YouTubes support via dette værktøj?

Nej. Dette værktøj sætter dig ikke i forbindelse med YouTube Support, og det er ikke beregnet til at fungere som support til brug af YouTube-produkter.

Bruger YouTube mine samtaler til at vise mig annoncer?

Nej, dine samtaler bruges ikke til at vise dig annoncer. Hvis dette ændres, vil vi tydeligt informere dig om ændringen.

Læs vores principper vedrørende sikkerhed og privatliv for at få flere oplysninger om, hvordan vi sikrer, at brugernes data forbliver beskyttede og private.