Informació sobre l'eina d'IA conversacional de YouTube

Actualment, aquesta eina només està disponible en anglès per als membres de YouTube Premium dels Estats Units majors de 18 anys. Per utilitzar-la, has de tenir un dispositiu Android. Si tens accés a l'experiment, l'eina es mostrarà en determinats vídeos en anglès. És possible que la disponibilitat canviï més endavant.

Mentre mires un vídeo a YouTube, l'eina d'IA conversacional et permet interaccionar amb la IA per obtenir més informació sobre el contingut. Per exemple, pots fer preguntes sobre el vídeo que estàs mirant o triar una indicació suggerida, com ara "Recomana contingut relacionat".

Per començar:

1. Toca Ask (Pregunta) .
  2. Selecciona una de les indicacions suggerides o escriu la teva pròpia pregunta.
Nota: les respostes generades per IA són experimentals i és possible que no reflecteixin l'opinió de YouTube. La qualitat i la precisió poden variar. No deixem mai d'aprendre i volem millorar aquesta funció. Per tant, si tens cap problema, envia suggeriments.

Preguntes més freqüents

Qui pot utilitzar l'eina d'IA conversacional de YouTube?

Actualment, l'eina d'IA conversacional només està disponible en anglès per als membres de YouTube Premium dels Estats Units majors de 18 anys. Per utilitzar-la, has de tenir un dispositiu Android.

Si tens accés a l'experiment, l'eina es mostrarà a la pàgina de visualització de determinats vídeos en anglès.

Com funciona l'eina d'IA conversacional de YouTube?

Aquesta eina està dissenyada per proporcionar respostes a preguntes sobre els vídeos que mires. Les respostes es generen mitjançant models de llenguatge extens (MLE). Els MLE utilitzen informació de YouTube i del web. Obtén més informació sobre els MLE i la IA generativa.

La IA generativa és una tecnologia experimental i només té finalitats informatives. No confiïs en les respostes generades per IA per obtenir assessorament mèdic, legal, financer ni professional d'un altre tipus.

Quines dades es recullen? Com s'utilitzen?

Quan interaccionis amb aquesta eina, recollirem dades sobre l'ús que en facis i sobre les consultes i els suggeriments que enviïs. Aquestes dades ens ajuden a proporcionar, millorar i desenvolupar els nostres productes i serveis. Les converses connectades amb el teu Compte de Google se suprimiran automàticament al cap de 30 dies.

Per ajudar a millorar la qualitat dels nostres productes (per exemple, els models generatius d'aprenentatge automàtic en què es basa aquesta eina), els revisors humans llegeixen les teves converses amb aquesta eina, les processen i en prenen notes. Com a part d'aquest procés, prenem mesures per protegir la teva privadesa. Aquestes mesures inclouen desconnectar les converses del teu Compte de Google abans que els revisors les vegin o en prenguin notes. També utilitzem eines automatitzades per suprimir la informació personal, com ara adreces electròniques i números de telèfon.

Les converses que han revisat o anotat revisors humans no se suprimeixen automàticament al cap de 30 dies, sinó que es desen per separat i no es connecten al teu Compte de Google. A més, es conserven durant un màxim de tres anys.

No proporcionis a les converses informació confidencial ni res que no vulguis que un revisor vegi. La informació que comparteixes es pot utilitzar per millorar els nostres productes, serveis i tecnologies d'aprenentatge automàtic.
Nota: els membres de Premium que s'hagin registrat per provar l'eina poden sortir de l'experiment en qualsevol moment.

Com puc enviar suggeriments sobre l'eina?
Si reps una resposta generada per IA que creus que és poc útil, insegura, imprecisa o dolenta per qualsevol motiu, pots fer-nos-ho saber enviant suggeriments. Els teus suggeriments ens ajudaran a millorar aquesta experiència.

Enviar suggeriments sobre l'eina

Per enviar suggeriments:

1. A sota d'un vídeo, toca Ask (Pregunta) .
  2. Per obtenir una resposta, selecciona una de les indicacions suggerides o escriu la teva pròpia pregunta.
  3. En una resposta, selecciona l'opció de m'agrada o no m'agrada.
Si selecciones No m'agrada, tens l'opció de compartir el motiu de la teva puntuació.

Informar d'un problema legal

Per informar d'una resposta per motius legals:

1. En una resposta, selecciona No m'agrada.
  2. Selecciona l'opció per informar de problemes legals.
  3. Segueix les indicacions per informar d'un problema legal.

Els suggeriments:

• Els revisen equips amb formació especialitzada. Es necessita una revisió humana per identificar i abordar els possibles problemes que es detectin a partir dels suggeriments (inclosos els que exigeix la legislació aplicable), així com per informar-ne.
  • S'utilitzen d'acord amb la nostra política de privadesa. YouTube utilitza aquestes dades per proporcionar, millorar i desenvolupar els seus productes, serveis i tecnologies d'aprenentatge automàtic, tal com s'explica amb més detall a la política de privadesa.

Puc xatejar amb l'assistència de YouTube mitjançant aquesta eina?

No. Aquesta eina no et posarà en contacte amb l'assistència de YouTube ni està dissenyada per oferir assistència sobre l'ús dels productes de YouTube.

YouTube utilitza les meves converses per mostrar-me anuncis?

No, les converses no s'utilitzen per mostrar-te anuncis. Si això canvia, t'ho comunicarem clarament.

Per obtenir informació sobre com mantenim la privadesa i la seguretat de les dades dels usuaris, consulta els nostres principis de privadesa i seguretat.