Informasjon om sikkerhet på nettet – Singapore

YouTube er et sted der folk samles for å fortelle historiene sine, uttrykke meninger og kommunisere med hverandre. Vi vil at skapere og seere skal føle seg trygge når de bruker YouTube. Selv om de fleste YouTube-skaperne og -seerne bare ønsker å dele innhold, lære noe nytt og komme i kontakt med hverandre, er vi klar over at det kan forekomme tilfeller av uriktig bruk eller til og med trakassering. Nedenfor kan du finne ut mer om retningslinjene og verktøyene vi har for å beskytte deg på YouTube.

Skaperne og brukerne har også ansvar for at YouTube skal være en trygg og god plattform. Her kan du finne ut mer om hvordan vi holder skapere og brukere ansvarlige for å leve opp til disse standardene

Du finner mer informasjon i de fullstendige YouTube-retningslinjene for brukere.

Retningslinjer om hat og trakassering

YouTube har egne retningslinjer for å forhindre trakassering og spredning av hat.

• Hatsk innhold: Disse retningslinjene beskytter bestemte grupper og medlemmer av disse gruppene. Vi anser innhold som hatsk når det oppfordrer til hat eller vold mot grupper basert på beskyttede egenskaper som alder, kjønn, rase, kaste, religion, seksuell legning eller veteranstatus. Finn ut mer om retningslinjene om hatsk innhold.
  • Trakassering: Disse retningslinjene beskytter bestemte enkeltpersoner. Vi anser innhold som trakassering når det har til hensikt å true eller fornærme enkeltpersoner basert på iboende egenskaper som fysiske trekk eller status som medlem av en beskyttet gruppe. Dette gjelder spesielt der trakasseringen foregår over lang tid. Dette omfatter også skadelig atferd som trusler, mobbing, doxxing (kringkasting av privat informasjon om en person eller organisasjon) eller oppfordring til fansen om trakasserende oppførsel. Finn ut mer om retningslinjene om trakassering.

Sensitivt innhold

Målet vårt er å beskytte seere, skapere og spesielt mindreårige. Derfor har vi egne regler knyttet til barns sikkerhet samt regler for innhold med sex, nakenhet og selvskading. Finn ut hva som er tillatt på YouTube, og hva du skal gjøre hvis du ser innhold som ikke er i tråd med disse retningslinjene.

Støtteressurs for forebygging av selvmord og selvskading

Nedenfor finner du kontaktinformasjon for en hjelpeorganisasjon i Singapore. Denne organisasjonen er en anerkjent partner for krisetjenester.

Samaritans of Singapore

1800-221-4444

Voldelig eller farlig innhold

Hatsk innhold, systematisk trakassering, eksplisitt vold, ondsinnede angrep og innhold som fremmer skadelig eller farlig atferd, er ikke tillatt på YouTube.

Regulerte varer

Rapporter innhold som er i strid med retningslinjene

Hvis du ser innhold som er i strid med retningslinjene ovenfor, kan du finne ut hvordan du rapporterer upassende videoer, kanaler og annet innhold på YouTube.

Hvis du finner ulovlig innhold, kan du finne ut hvordan du sender inn en juridisk klage eller rapporterer det direkte.

Foreldrekontroll

Hvis du er forelder, kan du finne ut mer om foreldrekontroll og -innstillinger for YouTube Kids-profiler og administrerte kontoer.

Sikkerhetssenteret for skapere

Hvis du er skaper og vil ha flere tips og videoer om hvordan du kan føle deg tryggere på YouTube, kan du gå til sikkerhetssenteret for skapere.