Informació sobre seguretat en línia: Singapur

YouTube és un lloc on les persones comparteixen històries, expressen opinions i es relacionen entre elles, i volem garantir que els creadors i els espectadors se sentin segurs en fer-ho. Tot i que la majoria dels creadors i espectadors de YouTube volen compartir, aprendre i connectar amb els altres, sabem que hi ha casos d'ús abusiu o, fins i tot, d'assetjament. A continuació pots obtenir més informació sobre les polítiques i les eines pensades per protegir-te a YouTube.

Els creadors i usuaris també tenen la responsabilitat de fer que YouTube sigui una plataforma segura i sana. Obtén més informació sobre la responsabilitat de creadors i usuaris per mantenir aquests estàndards.

Per obtenir més informació sobre les polítiques de YouTube, consulta la llista completa de directrius de la comunitat.

Polítiques contra l'odi i l'assetjament

YouTube té polítiques específiques per ajudar a protegir de l'odi i l’assetjament.

• Incitació a l'odi: aquesta política protegeix alguns grups específics i els membres d'aquests grups. Considerem que el contingut incita a l'odi quan promou l'odi o la violència contra grups basant-se en atributs protegits com ara l'edat, el sexe, la raça, la casta, la religió, l'orientació sexual o la condició de veterà de guerra. Obtén més informació sobre la nostra política sobre la incitació a l'odi.
  • Assetjament: aquesta política protegeix persones concretes. Considerem que el contingut inclou assetjament quan ataca els altres amb insults prolongats o maliciosos pels seus atributs intrínsecs, com ara per formar part d'un grup protegit o pels seus trets físics. Això també inclou comportaments perjudicials com ara amenaces, assetjament escolar, doxxing o promoure comportaments abusius de fans. Obtén més informació sobre la nostra política en matèria d'assetjament.

Contingut sensible

Volem protegir els espectadors, els creadors i, sobretot, els menors. És per això que tenim regles pel que fa a la seguretat dels nens, el sexe i la nuesa, i les autolesions. Obtén informació sobre el que es permet a YouTube i què has de fer si trobes contingut que no segueix aquestes polítiques.

Recurs d'assistència per al suïcidi i les autolesions

A continuació s'indica una organització de Singapur que ofereix ajuda a qui la necessiti. És un partner de serveis d'emergències reconegut.

Samaritans of Singapore

1800-221-4444

Contingut violent o perillós

A YouTube no es permet la incitació a l'odi, el comportament agressiu, la violència gràfica, els atacs malintencionats i el contingut que promou comportaments perjudicials o perillosos.

Productes regulats

Informar de contingut infractor

Si trobes contingut que infringeix les polítiques anteriors, obtén informació sobre com pots informar de vídeos, canals i altres continguts inadequats a YouTube.

Si trobes contingut il·legal, obtén informació sobre com pots presentar una reclamació legal o informa'n directament.

Controls parentals

Si ets un pare o una mare, pots obtenir més informació sobre la configuració i els controls parentals dels perfils de YouTube Kids i dels comptes supervisats.

Centre de seguretat per a creadors

Si ets un creador i vols obtenir més consells i vídeos que et puguin ajudar a sentir-te més segur a YouTube, visita el Centre de seguretat per a creadors.