Få hjelp fra @TeamYouTube på Twitter

TeamYouTube, som er YouTube-teamet for brukerstøtte og opplæring, legger ut aktuelle oppdateringer og svar til skapere, seere og betalende abonnenter på Twitter under brukernavnet @TeamYouTube. Her er litt mer informasjon om oss:

• Brukerkontoen vår overvåkes døgnet rundt – fra mandag kl. 09:00 PT til fredag kl. 17:00 PT.
  • Teamet vårt deler oppdateringer og svarer på spørsmål på engelsk, spansk, portugisisk, tysk, fransk, japansk, indonesisk, arabisk, hindi og koreansk.
  • Vi gjør vårt beste for å følge med på spørsmål og brukerstøttehenvendelser som tagges med andre offisielle YouTube-brukernavn, for eksempel @YouTube eller @YouTubeCreators, men for å få hjelp så raskt som mulig bør du tagge @TeamYouTube.

Finn ut mer om @TeamYouTube på Twitter

Hva bør jeg ta med når jeg kontakter @TeamYouTube?

Hvis du tvitrer offentlig, må du ikke ta med personlig identifiserende informasjon som e-postadresse, telefonnummer eller kredittkortopplysninger (dette er bare noen få eksempler).

Når du tagger @TeamYouTube for å be om hjelp, må du ta med relevant informasjon som

• kanal- eller videonettadressen
  • skjermdumper av det aktuelle problemet eller emnet slik du ser det
  • enheten du bruker, for eksempel iPhone
  • en skjermdump av Statistikk for nerder hvis du har problemer med YouTube TV