Hulp krijgen van @TeamYouTube op Twitter

TeamYouTube, het support- en onderwijsteam van YouTube, deelt tijdige updates en geeft antwoorden aan creators, kijkers en betalende abonnees van YouTube op Twitter @TeamYouTube. Hier volgt wat meer informatie over ons:

• Van maandag 09:00 tot vrijdag 17:00 (PT) is er altijd iemand aanwezig om te reageren via dit Twitter-account.
  • Ons team deelt updates en beantwoordt vragen in het Engels, Spaans, Portugees, Duits, Frans, Japans, Indonesisch, Arabisch, Hindi en Koreaans.
  • We doen ons best om vragen en supportverzoeken in de gaten te houden die andere officiële YouTube-gebruikersnamen taggen, zoals @YouTube of @YouTubeCreators. De snelste manier om hulp te krijgen is door @TeamYouTube te taggen.

Meer informatie over @TeamYouTube op Twitter

Wat moet ik vermelden als ik contact opneem met @TeamYouTube?

Als je publiekelijk twittert, vermeld dan geen persoonlijk identificeerbare informatie, zoals je e-mailadres, telefoonnummer of creditcardgegevens.

Als je @TeamYouTube tagt voor hulp, voeg dan relevante informatie toe, zoals:

• Kanaal- of video-URL.
  • Screenshots van het specifieke probleem of onderwerp op je scherm.
  • Het apparaat dat je gebruikt, bijvoorbeeld een iPhone.
  • Screenshot van je Statistieken voor nerds als je problemen ondervindt met YouTube TV.

Zijn er situaties waarin @TeamYouTube je niet kan helpen?

In sommige gevallen kan @TeamYouTube je niet helpen, zoals:

• Problemen met een niet-Google-product, zoals Amazon Fire Stick of Roku, of een andere service.
  • Auteursrechtgeschillen met een rechthebbende.
  • Juridische geschillen.
  • Opnieuw activeren of verwijderen van Google AdSense-accounts.
  • Als je kanaal is gehackt, neem je contact op met de support voor creators.
  • Als je het niet eens bent met een beleidsbeslissing.

Ik heb een probleem met een betaald YouTube-product. Kan @TeamYouTube mij helpen?

Neem contact op met @TeamYouTube op Twitter voor snelle vragen of feedback over betaalde producten.

Als je support nodig hebt voor jouw specifieke account of lidmaatschap, kun je het beste contact opnemen met het supportteam van YouTube via e-mail, telefoon of een chat voor betaalde producten. Voor deze support is misschien persoonlijke informatie nodig, zoals je telefoonnummer of e-mailadres. Dit kunnen vragen zijn die betrekking hebben op

• Facturering
  • Toevoegen of verwijderen van pakketten
  • Beheren van een abonnement
  • Vergeten wachtwoorden en accountvergrendelingen
  • Kanaalbeëindigingen waartegen al bezwaar is gemaakt

Je kunt contact opnemen met het supportteam van YouTube via de onderstaande links:

Heb je hulp nodig bij een terugbetaling?

@TeamYouTube kan je niet helpen met terugbetalingen, maar voor veel producten kun je de procedure zelf starten. Hier vind je meer informatie over terugbetalingen van betaalde producten.

Zijn er andere YouTube-accounts op Twitter?

Ja, andere officiële YouTube-accounts zijn:
  • @YouTube
  • @YouTubeCreators
  • @YouTubeTV
  • @CreatorLiason
  • @YTCretadores
  • @YTCriadores
  • @YTCreatorsIndia
  • @YTCreatorsJapan
  • @YTCreatorsDe
  • @YouTubeIndia
  • @YouTubeJapan
  • @YouTubeKorea
  • @YouTubeLATAM
  • @YouTubeMusic
  • @YouTubeInsider