Tukipyynnöt @TeamYouTubelle Twitterissä

TeamYouTube on YouTuben tuki- ja koulutustiimi, joka palvelee sisällöntuottajia, katsojia ja maksullisen tilauksen tehneitä Twitterissä tunnuksella @TeamYouTube. Kerromme tuoreita uutisia ja vastaamme meille esitettyihin kysymyksiin. Lisätietoja meistä:

• Tunnusta seurataan vuorokauden ympäri maanantaista 9.00 PT perjantaihin 17.00 PT asti.
  • Tiimimme julkaisee uutisia ja vastaa kysymyksiin seuraavilla kielillä: arabia, englanti, espanja, hindi, indonesia, japani, korea, portugali, ranska ja saksa.
  • Pyrimme parhaamme mukaan seuraamaan sellaisiakin kysymyksiä ja pyyntöjä, jotka on esitetty YouTuben muille virallisille tunnuksille, joita ovat esimerkiksi @YouTube ja @YouTubeCreators. Meihin saa kuitenkin nopeiten yhteyden tagaamalla tunnuksen @TeamYouTube.

Lisätietoja @TeamYouTuben toiminnasta Twitterissä

Mitä tietoja kannattaa ilmoittaa, kun otan yhteyttä @TeamYouTubeen?

Jos lähetät julkisen twiitin, älä mainitse mitään henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai credit-kortin tietoja.

Kun tagaat tunnuksen @TeamYouTube ja pyydät apua, ilmoita esimerkiksi nämä relevantit tiedot:

• kanavan tai videon URL-osoite
  • kuvakaappaukset ongelmasta tai aiheesta sellaisena kuin se sinulle ilmenee
  • käyttämäsi laite, esim. iPhone
  • kuvakaappaus teknisistä tiedoista, jos sinulla on ongelmia YouTube TV:n kanssa.

Missä asioissa @TeamYouTube ei voi auttaa?

@TeamYouTube ei voi auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

• Ongelma ilmenee muussa kuin Googlen tuotteessa tai palvelussa, esimerkiksi Amazon Fire Stickissä tai Rokussa.
  • Sinulla on tekijänoikeuksia koskeva kiista oikeudenhaltijan kanssa.
  • Sinulla on oikeudellinen kiista.
  • Asia koskee Google AdSense ‑tilin uudelleenaktivointia tai poistamista.
  • Jos kanavasi on hakkeroitu, ota yhteyttä sisällöntuottajien tukeen.
  • Olet eri mieltä käytäntöpäätöksestä.

Voiko @TeamYouTube auttaa maksullista YouTube-tuotetta koskevassa asiassa?

Voit ottaa yhteyttä @TeamYouTubeen Twitterissä, jos sinulla on nopeita kysymyksiä tai haluat antaa palautetta maksullisista tuotteista.

Jos kuitenkin asiasi koskee maksullisia tuotteita ja tarvitset erityisesti tiliisi tai jäsenyyksiisi liittyvää tukea, ota yhteyttä YouTube-tukeen sähköpostilla, puhelimella tai chatissa. Näiden asioiden selvittämiseen voidaan tarvita sinulta henkilökohtaisia tietoja, kuten puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Tällaiset yhteydenotot voivat koskea esimerkiksi

• laskutusta
  • pakettien lisäämistä tai poistamista
  • tilauksen hallinnointia
  • unohtunutta salasanaa tai lukkiutunutta tiliä
  • kanavan sulkemista, kun valitus on jo tehty.

Voit ottaa yhteyttä YouTuben tukeen alla olevien linkkien kautta:

Tarvitsetko apua hyvityksissä?

@TeamYouTube ei voi auttaa hyvityksissä, mutta useimmissa tuotteissa voit itse pyytää hyvitystä. Lue lisää maksullisten tuotteiden hyvityksistä.

Onko YouTubella muita tunnuksia:

Kyllä, esimerkiksi seuraavat:
  • @YouTube
  • @YouTubeCreators
  • @YouTubeTV
  • @CreatorLiason
  • @YTCretadores
  • @YTCriadores
  • @YTCreatorsIndia
  • @YTCreatorsJapan
  • @YTCreatorsDe
  • @YouTubeIndia
  • @YouTubeJapan
  • @YouTubeKorea
  • @YouTubeLATAM
  • @YouTubeMusic
  • @YouTubeInsider