Få hjælp fra @TeamYouTube på Twitter

TeamYouTube, der er YouTubes support- og uddannelsesteam, giver relevante informationer og svar til youtubere, seere og betalende abonnenter på Twitter via @TeamYouTube. Her får du flere oplysninger om os:

• Vores kaldenavn overvåges døgnet rundt fra mandag kl. 9.00 PT til fredag kl. 17.00 PT.
  • Vi deler opdateringer og besvarer spørgsmål på arabisk, engelsk, fransk, hindi, indonesisk, japansk, koreansk, portugisisk, spansk og tysk.
  • Vi gør vores bedste for at holde øje med spørgsmål og anmodninger om support, der tagger andre officielle YouTube-brugere, f.eks. @YouTube eller @YouTubeCreators. Den hurtigste måde at få hjælp på er via tagget @TeamYouTube.

Få flere oplysninger om @TeamYouTube på Twitter

Hvilke oplysninger skal jeg medtage, når jeg kontakter @TeamYouTube?

Hvis du tweeter offentligt, skal du ikke medtage personhenførbare oplysninger som f.eks. din mailadresse, dit telefonnummer eller dine betalingskortoplysninger.

Når du tagger @TeamYouTube for at få hjælp, skal du sørge for at inkludere relevante oplysninger som f.eks.:

• Kanal- eller videowebadresse.
  • Screenshots af en bestemt fejl eller et bestemt emne, som du ser dem.
  • Den enhed, du bruger, f.eks. en iPhone.
  • Screenshot af Statistik for nørder, hvis du har problemer med YouTube TV.