Obtenir ajuda de @TeamYouTube a Twitter

TeamYouTube, l'equip d'assistència i de formació de YouTube, ofereix novetats i respostes de manera oportuna als creadors, espectadors i subscriptors de pagament a través de @TeamYouTube a Twitter. A continuació, t'oferim més informació sobre nosaltres:

• El nostre identificador se supervisa contínuament des del dilluns a partir de les 9:00 (PT) fins al divendres a les 17:00 (PT).
  • El nostre equip comparteix novetats i respon a preguntes en alemany, anglès, àrab, coreà, espanyol, francès, hindi, indonesi, japonès i portuguès.
  • Ens esforcem per supervisar les preguntes i les sol·licituds d'assistència que es dirigeixen a altres identificadors oficials de YouTube, com ara @YouTube o @YouTubeCreators, però la manera més ràpida d'obtenir ajuda és etiquetar @TeamYouTube.

Més informació sobre @TeamYouTube a Twitter

Què he d'incloure quan contacti amb @TeamYouTube?

Si fas tuits públicament, no incloguis informació d'identificació personal, com ara l'adreça electrònica, el número de telèfon o les dades de la targeta de crèdit.

Quan etiquetis @TeamYouTube per obtenir ajuda, assegura't d'incloure-hi informació rellevant, com ara:

• L'URL del canal o del vídeo
  • Captures de pantalla del problema o tema en qüestió tal com l'experimentes
  • El dispositiu que utilitzes (per exemple, un iPhone)
  • Una captura de pantalla de les estadístiques si tens problemes amb YouTube TV

Hi ha situacions en què @TeamYouTube no em pugui ajudar?

Hi ha algunes situacions en què @TeamYouTube no et pot ajudar:

• Problemes que es produeixen en un producte que no és de Google, com ara Amazon Fire Stick, Roku o un altre servei.
  • Conflictes de drets d'autor amb un titular dels drets.
  • Conflictes legals.
  • Reactivació o supressió de comptes de Google AdSense.
  • Si el teu canal s'ha piratejat, contacta amb l'assistència per a creadors.
  • Si no estàs d'acord amb una decisió relacionada amb una política.

Tinc un problema amb un producte de pagament de YouTube; em pot ajudar @TeamYouTube?

Pots contactar amb @TeamYouTube a Twitter per fer preguntes ràpides o suggeriments relacionats amb els productes de pagament.

Per a problemes relacionats amb l'assistència específica del teu compte o de les subscripcions, és millor que contactis amb l'assistència de YouTube per correu electrònic, per telèfon o per xat en el cas dels productes de pagament, ja que és possible que se't demani informació personal (com ara el número de telèfon o l'adreça electrònica). Això pot incloure preguntes relacionades amb:

• La facturació
  • L'opció d'afegir o suprimir paquets
  • La gestió d'una subscripció
  • Les contrasenyes oblidades i els bloquejos de comptes
  • Les cancel·lacions de canals contra les quals ja s'ha apel·lat

Pots contactar amb l'assistència de YouTube mitjançant els enllaços següents:

Necessites ajuda amb un reembossament?

@TeamYouTube no et pot ajudar amb els reembossaments, però en el cas de molts productes, pots iniciar-los tu. Obtén més informació sobre els reembossaments de productes de pagament.

Hi ha altres identificadors de YouTube?

Sí, altres identificadors oficials de YouTube són:
  • @YouTube
  • @YouTubeCreators
  • @YouTubeTV
  • @CreatorLiason
  • @YTCretadores
  • @YTCriadores
  • @YTCreatorsIndia
  • @YTCreatorsJapan
  • @YTCreatorsDe
  • @YouTubeIndia
  • @YouTubeJapan
  • @YouTubeKorea
  • @YouTubeLATAM
  • @YouTubeMusic
  • @YouTubeInsider