Kry hulp by @TeamYouTube op Twitter

TeamYouTube, YouTube se steundiens- en onderrigspan, bied tydige opdaterings en antwoorde aan skeppers, kykers en betaalde intekenaars op Twitter @TeamYouTube. Hier is ’n bietjie meer inligting oor ons:

• Ons skermnaam word deurlopend gemonitor vanaf Maandae om 09:00 PT tot Vrydae om 17:00 PT.
  • Ons span deel opdaterings en beantwoord vrae in Engels, Spaans, Portugees, Duits, Frans, Japannees, Indonesies, Arabies, Hindi en Koreaans.
  • Al doen ons ons bes om vrae en versoeke om ondersteuning te monitor waarin ander amptelike YouTube-skermname, soos @YouTube of @YouTubeCreators, gemerk is, is die vinnigste manier om hulp te kry deur @TeamYouTube te merk.

Kom meer te wete oor @TeamYouTube op Twitter

Wat moet ek doen wanneer ek @TeamYouTube kontak?

As jy publiek twiet, moet jy nie enige persoonlik identifiseerbare inligting insluit nie, soos jou e-posadres, foonnommer, of kredietkaartbesonderhede – om net ’n paar te noem.

Wanneer jy @TeamYouTube vir hulp merk, moet jy seker maak dat jy relevante inligting insluit soos:

• Kanaal of video se URL.
  • Skermskote van die bepaalde kwessie of onderwerp soos dit vir jou voorkom.
  • Die toestel wat jy gebruik, soos ’n iPhone.
  • Skermskote van jou Statistieke vir Bleeksiele as jy met YouTube TV sukkel.

Is daar situasies waarmee @TeamYouTube nie kan help nie?

Daar is sekere situasies waar @TeamYouTube nie kan help nie:

• Kwessies wat op ’n nie-Google-produk, soos Amazon Fire Stick of Roku, of ’n ander diens voorkom.
  • Kopieregdispute met ’n regtehouer.
  • Regsdispute.
  • Die heraktivering of verwydering van Google AdSense-rekeninge.
  • Kontak Skeppersteundiens as jou kanaal gekraak is.
  • As jy nie met ’n beleidbesluit saamstem nie.

Ek het ’n kwessie met ’n betaalde YouTube-produk – kan @TeamYouTube help?

Jy kan @TeamYouTube op Twitter kontak met vinnige vrae of terugvoer wat met betaalde produkte verband hou.

Vir steundienskwessies wat uniek aan jou rekening of lidmaatskappe is, is dit die beste om YouTube-steundienste per e-pos, foon of klets vir betaalde produkte te kontak omdat dit persoonlike inligting, soos jou foonnommer of e-posadres, kan vereis. Dit kan vrae insluit wat verband hou met

• Fakturering
  • Die byvoeging of verwydering van pakkette
  • Die bestuur van ’n intekening
  • Wagwoorde wat vergeet is en uitsluiting uit rekeninge
  • Kanaalbeëindigings waarteen daar reeds geappelleer is

Jy kan YouTube-steundienste deur die skakels hier onder kontak:

Het jy hulp nodig met ’n terugbetaling?

@TeamYouTube kan nie met terugbetalings help nie, maar vir baie produkte kan jy hulle self begin. Hier is nog inligting oor terugbetalings vir betaalde produkte.

Is daar ander YouTube-skermname?

Ja, ander amptelike YouTube-skermname sluit in:
  • @YouTube
  • @YouTubeCreators
  • @YouTubeTV
  • @CreatorLiason
  • @YTCretadores
  • @YTCriadores
  • @YTCreatorsIndia
  • @YTCreatorsJapan
  • @YTCreatorsDe
  • @YouTubeIndia
  • @YouTubeJapan
  • @YouTubeKorea
  • @YouTubeLATAM
  • @YouTubeMusic
  • @YouTubeInsider