Skaffa NFL Sunday Ticket på YouTube

NFL Sunday Ticket ger dig åtkomst till eftermiddagsmatcher på söndagar från grundserien i NFL (National Football League) som inte visas i lokala sändningar i ditt område. Den finns som en YouTube Primetime-kanal utan Base Plan-prenumeration på YouTube TV. Registrera dig nu och börja titta när allt drar igång söndagen den 10 september.

Så här köper du Primetime-kanaler på YouTube [endast USA]

Med Primetime-kanalen NFL Sunday Ticket kan du titta på NFL-söndagsmatcher utanför tablån från grundserien:

• Från och med september kan du titta på söndagsmatcher från grundserien och som sänds på CBS och FOX på kanaler som inte är tillgängliga i ditt område. Om du till exempel är ett Pittsburgh Steelers-fan som bor i San Francisco kan du se alla söndagsmatcher med Steelers som inte visas på kanaler i ditt område.
  • Matcher från försäsongen och eftersäsongen samt matcher som sänds lokalt och nationellt ingår inte i NFL Sunday Ticket.

I den här artikeln kan du läsa om hur du köper Primetime-kanalen NFL Sunday Ticket och mycket mer.

Registrera dig för NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen

Gör så här om du vill registrera dig:

1. Öppna youtube.com på datorn.
  2. Logga in med ditt Google-konto.
  3. Öppna NFL-kanalsidan följt av klicka på Skaffa NFL Sunday Ticket.
  4. Om du vill se alternativ för Primetime-kanaler klickar du på priset under Söndagsmatcher utanför tablån.
  5. Här kan du se priser och paketalternativ med eller utan NFL RedZone.
  6. Klicka på priset bredvid paketet och betalningsalternativet du vill ha.
  7. Kontrollera prenumerations- och betalningsinformationen följt av klicka på KÖP för att slutföra köpet.

När du har slutfört köpet skickar vi ett kvitto via e-post.

Är du redo att titta på NFL Sunday Ticket på YouTube?

Läs mer om priser och fakturering för NFL Sunday Ticket på YouTube

I NFL Sunday Ticket på YouTube ingår NFL-söndagsmatcher från grundserien som inte visas nationellt eller i dina lokala sändningar.

Du kan skaffa NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler per år eller inkludera den i ett paket med NFL RedZone. Du kan välja prenumeration och registrera dig här.

Erbjuder ni studentpris på NFL Sunday Ticket på YouTube?

Ja. Kvalificerade studenter kan välja studentprenumeration på NFL Sunday Ticket. Kvalificerade studenter kan köpa NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler. Läs mer om studentprenumeration på NFL Sunday Ticket.

Förnyas mitt NFL Sunday Ticket på YouTube-medlemskap för framtida säsonger?

Ja. Om du registrerar dig för NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen förnyas din prenumeration automatiskt inför den kommande säsongen till det aktuella priset för hela säsongen utan rabatter.

Du kan när som helst välja att säga upp förnyelsen av prenumerationen till nästa säsong. Läs om hur du avbryter automatisk förnyelse.

Kan jag säga upp NFL Sunday Ticket på YouTube eller få pengarna tillbaka?

Nej. Du kan inte avbryta eller få återbetalning för NFL Sunday Ticket.

Du kan säga upp den automatiska förnyelsen av framtida säsonger. Läs mer om hur du säger upp förnyelsen av NFL Sunday Ticket på YouTube.