Skaff deg NFL Sunday Ticket på YouTube

Med NFL Sunday Ticket får du søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen (National Football League) som ikke sendes lokalt der du befinner deg. NFL Sunday Ticket er også tilgjengelig som en YouTube Primetime-kanal uten Base Plan-abonnement på YouTube TV. Registrer deg nå, og se kampene fra sesongstart søndag 10. september.

Slik kjøper du Primetime-kanaler på YouTube [bare i USA]

Med NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal kan du se ordinære NFL-søndagskamper fra andre områder:

• Fra og med september kan du se søndagskampene (EST) i den ordinære sesongen som sendes på CBS- og FOX-kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt. Hvis du for eksempel er Pittsburgh Steelers-supporter og bor i San Francisco, kan du se alle søndagskampene til Steelers som ikke vises på TV-nettverkene der du bor.
  • Kamper før sesongstart og etter sesongslutt og kamper som sendes lokalt og nasjonalt, er ikke inkludert i NFL Sunday Ticket.

Denne artikkelen inneholder blant annet informasjon om hvordan du kjøper NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal.

Skaff deg NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal

Slik registrerer du deg:

1. Gå til youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Gå til NFL-kanalsiden etterfulgt av klikk på Kjøp NFL Sunday Ticket.
  4. For å se alternativene for Primetime-kanaler, klikk på prisen under «Søndagskamper fra andre områder».
  5. Derfra kan du se gjennom prisene og pakkealternativene med eller uten NFL RedZone.
  6. Klikk på prisen ved siden av ønsket pakke- og betalingsalternativ.
  7. Gå gjennom abonnementene og betalingsopplysningene dine etterfulgt av klikk på KJØP for å fullføre kjøpet.

Når du har fullført kjøpet, sender vi deg en kvittering på e-post.

Er du klar for å se NFL Sunday Ticket på YouTube?

Finn ut mer om priser og fakturering for NFL Sunday Ticket på YouTube

NFL Sunday Ticket på YouTube inkluderer alle søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen som ikke sendes nasjonalt eller lokalt i ditt område.

Du kan kjøpe NFL Sunday Ticket som et årsabonnement via YouTube Primetime-kanaler eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan velge abonnement og registrere deg her.

Tilbyr dere studentpriser på NFL Sunday Ticket på YouTube?

Ja. NFL Sunday Ticket-studentabonnement er tilgjengelig for kvalifiserte studenter. Kvalifiserte studenter kan kjøpe NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler. Finn ut mer om NFL Sunday Ticket-studentabonnementet.

Blir NFL Sunday Ticket-abonnementet på YouTube fornyet for fremtidige sesonger?

Ja. Når du skaffer deg NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal, fornyes abonnementet ditt automatisk for neste sesong til veiledende pris for hele sesongen, uten rabatter.

Du kan velge å avbryte fornyelsen for neste sesong når som helst. Finn ut hvordan du avbryter den automatiske fornyelsen.

Kan jeg si opp eller få refusjon for NFL Sunday Ticket på YouTube?

Nei. Vi tilbyr ikke oppsigelser eller refusjoner for NFL Sunday Ticket.

Du kan si opp den automatiske fornyelsen for fremtidige sesonger. Finn ut hvordan du sier opp fornyelsen av NFL Sunday Ticket på YouTube.