Få NFL Sunday Ticket på YouTube

Med NFL Sunday Ticket får du kampe fra hovedsæsonen i National Football League (NFL) søndag eftermiddag, der ikke sendes på lokale tv-kanaler i dit område. NFL Sunday Ticket er tilgængelig som en YouTube Primetime-kanal uden et YouTube TV-basisabonnement. Tilmeld dig nu, og se med, når sæsonen starter søndag den 10. september.

Sådan køber du Primetime-kanaler på YouTube [kun i USA]

Med NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen kan du se out of market-kampe fra hovedsæsonen i NFL søndag eftermiddag:

• Se hovedsæsonens kampe søndag eftermiddag (EST), der vises på CBS og FOX på kanaler, som ikke er tilgængelige i dit lokalområde, fra og med september. Så hvis du er fan af Pittsburgh Steelers, men bor i San Francisco, kan du se alle Steelers' søndagskampe, der ikke vises på tv-netværk i dit område.
  • Træningskampe, slutspilskampe og lokale og nationale kampe er ikke inkluderet i NFL Sunday Ticket.

I denne artikel kan du få flere oplysninger om, hvordan du køber NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen, og meget mere.

Tilmeld dig NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen

Følg denne fremgangsmåde for at tilmelde dig:

1. Gå til youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Gå til NFL-kanalsiden og så Klik på Få NFL Sunday Ticket.
  4. Klik på prisen under "Out of market-kampe søndag eftermiddag" for at se Primetime-kanalmulighederne.
  5. Derfra kan du gennemgå priser og pakkemuligheder med eller uden NFL RedZone.
  6. Klik på prisen ud for din foretrukne pakke og betalingsmulighed.
  7. Gennemgå dine abonnementer og betalingsoplysninger og så Klik på KØB for at gennemføre dit køb.

Når du har gennemført dit køb, sender vi en kvittering via mail.

Få flere oplysninger om priser og fakturering for NFL Sunday Ticket på YouTube

NFL Sunday Ticket på YouTube omfatter NFL-kampe søndag eftermiddag i hovedsæsonen, der ikke vises nationalt eller lokalt.

Du kan få NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler på årlig basis eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan vælge dit abonnement og tilmelde dig her.

Tilbyder I studierabat på NFL Sunday Ticket på YouTube

Ja. NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er tilgængeligt for kvalificerede studerende. Kvalificerede studerende kan købe NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler. Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket-studieabonnementet.

Bliver mit medlemskab af NFL Sunday Ticket på YouTube fornyet til fremtidige sæsoner?

Ja. Når du tilmelder dig NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen, bliver dit abonnement automatisk fornyet til den kommende sæson til den aktuelle fulde sæsonpris uden rabatter.

Du kan til enhver tid vælge at annullere din fornyelse for den næste sæson. Se, hvordan du annullerer automatisk fornyelse.

Kan jeg opsige eller få en refusion for NFL Sunday Ticket på YouTube?

Nej. Vi tilbyder ikke opsigelse eller refusion for NFL Sunday Ticket.