Kry NFL Sunday Ticket op YouTube

NFL Sunday Ticket bied jou die National Football League (NFL) se wedstryde op Sondagmiddae in die gewone seisoen wat nie deur plaaslike uitsendings in jou streek beskikbaar is nie, en dit is beskikbaar as ’n YouTube Primetime-kanaal sonder ’n YouTube TV Base Plan-intekening. Sluit nou aan en begin kyk wanneer al die aksie op Sondag 10 September begin.

Hoe om Primetime-kanale op YouTube te koop [Net VSA]

Met die NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal kan jy NFL-buitestreekwedstryde op Sondagmiddae tydens die gewone seisoen kyk:

• Kyk vanaf September gewone seisoenswedstryde op Sondagmiddae (EST) wat op CBS en FOX uitgesaai word op kanale wat nie in jou plaaslike streek beskikbaar is nie. As jy dus ’n Pittsburgh Steelers-aanhanger is wat in San Francisco woon, kan jy al die Steelers-wedstryde op Sondae kyk wat nie op netwerke in jou plaaslike streek gewys word nie.
  • Voorseisoenwedstryde, náseisoenwedstryde en wedstryde wat plaaslik en nasionaal uitgesaai word, is nie by die NFL Sunday Ticket ingesluit nie.

Jy kan in hierdie artikel uitvind hoe om die NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal en meer te koop.

Sluit aan vir die NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal

Volg hierdie stappe om aan te sluit:

1. Gaan op jou rekenaar na youtube.com.
  2. Meld aan met jou Google-rekening.
  3. Gaan na die NFL-kanaalbladsy en dan Klik Kry NFL Sunday Ticket.
  4. Klik die prys onder “Buitestreekmiddagwedstryde op Sondae” om Primetime-kanaalopsies te sien.
  5. Kyk van daar af na prys- en pakketopsies met of sonder NFL RedZone.
  6. Klik die prys langs die pakket en betalingopsie wat jy verkies.
  7. Gaan jou intekeninge en betalingbesonderhede naen dan Klik KOOP om jou aankoop te voltooi.

Ons sal vir jou ’n kwitansie e-pos sodra jy jou aankoop voltooi het.

Kry meer inligting oor pryse en fakturering vir NFL Sunday Ticket op YouTube

NFL Sunday Ticket op YouTube sluit gewone Sondagmiddag-NFL-seisoenswedstryde in wat nie nasionaal of op jou plaaslike streeksuitsendings gewys word nie.

Jy kan NFL Sunday Ticket op YouTube Primetime-kanale jaarliks kry of dit met NFL RedZone saambondel. Jy kan hier jou pakket kies en aansluit.

Bied julle studentepryse vir NFL Sunday Ticket op YouTube?

Ja! NFL Sunday Ticket se studentepakket is beskikbaar vir studente wat kwalifiseer. Studente wat kwalifiseer, kan NFL Sunday Ticket op YouTube Primetime-kanale koop. Kry meer inligting oor NFL Sunday Ticket se studentepakket.

Word my lidmaatskap van NFL Sunday Ticket op YouTube hernu vir toekomstige seisoene?

Ja. Wanneer jy aansluit vir die NFL Sunday Ticket Primetime-kanaal, sal jou pakket outomaties hernu word vir die komende seisoen teen die huidige volle seisoenprys sonder enige afslag.

Jy kan enige tyd kies om jou hernuwing vir die volgende seisoen te kanselleer. Vind uit hoe om outomatiese hernuwing te kanselleer.

Kan ek kanselleer of ’n terugbetaling kry vir NFL Sunday Ticket op YouTube?

Nee. Ons bied nie kansellasies of terugbetalings vir NFL Sunday Ticket nie.

Jy kan jou outomatiese hernuwing vir toekomstige seisoene kanselleer. Vind uit hoe om NFL Sunday Ticket te kanselleer op YouTube-hernuwing.