Musiikkisisällön kelpoisuus YouTube Shorts ‑videoihin

Huom. Tämä koskee vain musiikkikumppaneita, joilla on Shorts-sopimus YouTuben kanssa.

Art Track ‐videot ja äänitallenteet

Kappaletta voi käyttää Shorts-videossa, jos siihen liittyvä Art Track ‐video ja upotettu äänitallenne täyttävät seuraavat ehdot:

• Art Track ‐video on toistettavissa ja sen on toimittanut kumppani, jolla on Shorts-sopimus YouTuben kanssa.
    • Art Track ‐video ei ole saatavilla alueilla, joilla sitä ei voi toistaa.
  • Art Track ‑sisältökohteeseen on upotettu äänitallenne.
  • Upotetun äänitallenteen omistaa kumppani, joka on hyväksynyt YouTuben Shorts-ehdot.
    • Äänitallenne ei ole käytettävissä Shorts-videoissa alueilla, joilla kumppanilta puuttuu äänitallenne-sisältökohteen omistajuus tai joilla omistaja on kumppani, joka ei ole hyväksynyt Shorts-ehtoja.
  • Äänitallenne voidaan toistaa, eikä sen osumakäytäntönä ole "estä".
  • YouTube ei ole havainnut muita oikeuksiin liittyviä ongelmia koskien esimerkiksi sisällön julkaisua.

Musiikkivideot

Musiikkivideota voi käyttää Shorts-videoissa, jos se täyttää seuraavat ehdot:

• Musiikkivideosta on tehty yksi vaatimus musiikkivideo-sisältökohteen perusteella.
  • Musiikkivideon omistaa kumppani, joka on hyväksynyt YouTuben Shorts-ehdot.
    • Jos kumppanilta puuttuu omistajuus jollakin alueella tai omistaja on kumppani, jolla ei ole Shorts-sopimusta, musiikkivideota ei voi remiksata kyseisillä alueilla.
  • Musiikkivideo-sisältökohteen osumakäytäntönä ei ole "estä".
  • Musiikkivideo-sisältökohteeseen on upotettu äänitallenne, jonka omistaa YouTuben Shorts-ehdot hyväksynyt kumppani ja jonka toistamista ei estä mikään osumakäytäntö. Jos äänitallenne-sisältökohteelta puuttuu omistajuus tietyllä alueella, videota ei voi käyttää Shorts-videoissa kyseisellä alueella.
  • YouTube ei ole havainnut muita oikeuksiin liittyviä ongelmia koskien esimerkiksi sisällön julkaisua.
Huom. Jos sinulla on kysyttävää sisältösi käytettävyydestä Shorts-videoissa, ota yhteyttä YouTuben tukeen tai kumppanuuspäällikköön, jos mahdollista.

Väärinkäytöstä ilmoittaminen

Musiikkivideosisältöä käyttäviin Shorts-remixeihin sovelletaan YouTuben käytäntöjä ja yhteisösääntöjä.

Jos jokin musiikkivideosisältöäsi käyttävä Shorts-video on mielestäsi käytäntöjemme ja sääntöjemme vastainen, voit tehdä siitä ilmoituksen seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.