Kvalifikationskrav for musik på YouTube Shorts

Bemærk! Dette indhold gælder kun for musikpartnere, der har en Shorts-aftale med YouTube.

Numre med albumcover/lydoptagelsesaktiver

For at en sang kan være kvalificeret til Shorts, skal et nummer med albumcover og et indlejret lydoptagelsesaktiv, der opfylder følgende kriterier, være tilgængelige:

• Nummeret med albumcover kan afspilles og er leveret af en partner, der har en Shorts-aftale med YouTube.
    • Nummeret med albumcover vil ikke være tilgængeligt i territorier, hvor det ikke kan afspilles.
  • Nummeraktivet med albumcover indlejrer et lydoptagelsesaktiv.
  • Det indlejrede lydoptagelsesaktiv ejes af en partner, der har accepteret Shorts-vilkårene hos YouTube.
    • Lydoptagelsen er ikke tilgængelig i Shorts i territorier med manglende ejerskab af lydoptagelsesaktivet, eller hvor ejerskabet tilhører en partner, der ikke har accepteret Shorts-vilkårene.
  • Lydoptagelsesaktivet har en matchpolitik, der åbner for afspilning, og er ikke indstillet til at blokere.
  • YouTube har ikke identificeret andre problemer med clearing af rettigheder i forbindelse med indholdet (f.eks. udgivelse).

Musikvideoer

En musikvideo skal opfylde følgende kriterier for at være kvalificeret til Shorts:

• Der er et enkelt krav på musikvideoen fra et musikvideoaktiv.
  • Musikvideoaktivet har ejerskab fra en partner, som har accepteret Shorts-vilkårene hos YouTube.
    • Hvis der findes territorier uden ejerskab eller med ejerskab fra en partner uden en Shorts-aftale, kan brugere i disse territorier ikke remixe musikvideoen.
  • Musikvideoaktivet har en matchpolitik, der ikke er indstillet til at blokere.
  • Musikvideoaktivet indlejrer et lydoptagelsesaktiv, som ejes af en partner, der har accepteret Shorts-vilkårene hos YouTube og har en matchpolitik, der åbner for afspilning. Hvis lydoptagelsesaktivet ikke har ejerskab i et specifikt territorium, vil videoen ikke være kvalificeret til brug i Shorts-videoer i det pågældende territorium.
    • Hvis dit musikvideoaktiv mangler et indlejret lydoptagelsesaktiv, kan du angive et ved at følge disse trin.
  • YouTube har ikke identificeret andre problemer med clearing af rettigheder i forbindelse med indholdet (f.eks. udgivelse).
Bemærk! Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængeligheden af dit indhold i Shorts, kan du kontakte YouTube Support eller eventuelt din partneradministrator.

Sådan rapporterer du misbrug

YouTubes politikker og Retningslinjer for fællesskabet gælder også for Shorts-remix, der bruger musikvideoindhold.

Hvis du mener, at en Shorts-video, der bruger dit musikvideoindhold, overtræder vores eksisterende politikker og retningslinjer, kan du rapportere det til YouTube ved at følge vejledningen i denne artikel.