Requisits d'idoneïtat de YouTube Shorts per al contingut musical

Nota: aquest contingut només s'aplica als partners de música que tenen un acord de Shorts amb YouTube.

Art Tracks i recursos de gravació de so

Perquè una cançó sigui apta per a Shorts, cal que hi hagi disponibles un Art Track i un recurs de gravació de so inserit que compleixin els criteris següents:

• L'Art Track es pot reproduir i l'ha proporcionat un partner que té un acord de Shorts amb YouTube.
    • L'Art Track no estarà disponible en territoris on no es pugui reproduir.
  • El recurs d'Art Track té inserit un recurs de gravació de so.
  • El recurs de gravació de so inserit és propietat d'un partner que ha acceptat les condicions de Shorts amb YouTube.
    • La gravació de so no estarà disponible a Shorts en territoris on el partner no tingui la propietat del recurs de gravació de so o on el recurs sigui propietat d'un partner que no hagi acceptat les condicions de Shorts.
  • El recurs de gravació de so té una política de coincidència que permet reproduir el contingut i que no s'ha configurat per bloquejar-lo.
  • YouTube no ha identificat cap altre problema d'adquisició de drets relacionat amb el contingut (p. ex., pel que fa a la publicació).

Vídeos musicals

Perquè un vídeo musical sigui apte per a Shorts, cal que compleixi els criteris següents:

• El vídeo musical té una única reclamació d'un recurs de vídeo musical.
  • El recurs de vídeo musical és propietat d'un partner que ha acceptat les condicions de Shorts amb YouTube.
    • Si hi ha territoris on no es té la propietat o on la propietat la té un partner sense un acord de Shorts, els usuaris no podran fer remixos del vídeo musical en aquests territoris.
  • El recurs de vídeo musical té una política de coincidència que no s'ha configurat per bloquejar-lo.
  • El recurs de vídeo musical insereix un recurs de gravació de so que és propietat d'un partner que ha acceptat les condicions de Shorts amb YouTube i que té una política de coincidència que permet reproduir el contingut. Si el recurs de gravació de so no té la propietat en un territori concret, el vídeo no serà apte per utilitzar-se a Shorts en aquest territori.
    • Si en el teu recurs de vídeo musical hi falta un recurs de gravació de so inserit, pots proporcionar-ne un seguint aquests passos.
  • YouTube no ha identificat cap altre problema d'adquisició de drets relacionat amb el contingut (p. ex., pel que fa a la publicació).
Nota: si tens dubtes sobre la disponibilitat del teu contingut a Shorts, contacta amb l'assistència de YouTube o, si escau, amb el teu gestor de partners.

Com es pot informar d'un ús abusiu

Les polítiques i les directrius de la comunitat de YouTube s'apliquen als remixos de Shorts que utilitzen contingut de vídeo musical.

Si creus que un curt que utilitza el contingut del teu vídeo musical infringeix les nostres polítiques i directrius actuals, pots informar-ne YouTube seguint els passos que es descriuen en aquest article.