Musiekkwalifisering vir YouTube Kortvideo’s

Let wel: Hierdie inhoud is slegs van toepassing op musiekvennote wat ’n Kortvideo’s-ooreenkoms met YouTube het.

Kunssnitte/Klankopnamekomponente

Vir ’n liedjie om vir Kortvideo’s in aanmerking te kom, moet ’n kunssnit en ingebedde klankopnamekomponent beskikbaar wees wat aan die volgende kriteria voldoen:

• Die kunssnit is speelbaar en is verskaf deur ’n vennoot wat ’n Kortvideo’s-ooreenkoms met YouTube het.
    • Die kunssnit sal nie beskikbaar wees in gebiede waar dit nie speelbaar is nie.
  • Die kunssnitkomponent bed ’n klankopnamekomponent in.
  • Die ingebedde klankopnamekomponent word besit deur ’n vennoot wat tot Kortvideo’s-bepalings met YouTube ingestem het.
    • Die klankopname sal nie in Kortvideo’s beskikbaar wees in gebiede waar klankopnamekomponenteienaarskap ontbreek nie of met eienaarskap van ’n vennoot wat nie tot Kortvideo’s-bepalings ingestem het nie.
  • Die klankopnamekomponent het ’n speelbare passingbeleid en is nie gestel om te blokkeer nie.
  • YouTube het geen ander regteklaringkwessies wat met die inhoud verband hou, geïdentifiseer nie (byvoorbeeld publisering).

Musiekvideo’s

Om vir Kortvideo’s in aanmerking te kom, moet ’n musiekvideo aan die volgende kriteria voldoen:

• Die musiekvideo het ’n enkele eis van ’n musiekvideokomponent.
  • Die musiekvideokomponent het eienaarskap van ’n vennoot wat ingestem het tot Kortvideo’s-bepalings met YouTube.
    • As daar enige gebiede is sonder eienaarskap of met eienaarskap van ’n vennoot sonder ’n Kortvideo’s-ooreenkoms, sal gebruikers nie die musiekvideo in daardie gebiede kan hermeng nie.
  • Musiekvideokomponent het ’n passingbeleid wat nie gestel is om te blokkeer nie.
  • Musiekvideokomponent bed ’n klankopnamekomponent in wat besit word deur ’n vennoot wat tot Kortvideo’s-bepalings met YouTube ingestem het en wat ’n speelbare passingbeleid het. As eienaarskap vir die klankopnamekomponent in ’n spesifieke gebied ontbreek, sal die video nie in daardie gebied beskikbaar wees om in Kortvideo’s te gebruik nie.
  • YouTube het geen ander regteklaringkwessies wat met die inhoud verband hou, geïdentifiseer nie (byvoorbeeld publisering).
Let wel: As jy bekommerd is oor jou inhoud se beskikbaarheid in Kortvideo’s, moet jy YouTube-steundienste of jou vennootbestuurder, indien van toepassing, kontak.

Hoe om misbruik aan te gee

YouTube se beleide en gemeenskapsriglyne is van toepassing op Kortvideo’s-hermengings wat musiekvideo-inhoud gebruik.

As jy glo dat ’n Kortvideo wat jou musiekvideo-inhoud gebruik ons bestaande beleide en riglyne oortree, kan jy dit by YouTube aangee deur die stappe te volg wat in hierdie artikel uiteengesit word.