Podcastit YouTube Musicissa

YouTube Musicin kautta voit kuunnella sinua kiinnostavia podcasteja. Katso, miten voit selata ja hakea podcasteja YouTube Music ‐sovelluksessa.

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

Podcastit Koti-välilehdellä

Löydät uusia podcast-suosituksia ja kesken olevia jaksoja Koti-välilehdeltä . Voit suodattaa ehdotukset valitsemalla aloitusnäytön yläreunasta Podcastit.

Uusien podcastien löytäminen

Tutki-välilehdeltä löydät uusia podcasteja, joilla voit laajentaa kirjastoasi. Voit tutustua suosittuihin podcasteihin ja jaksoihin alueellasi tai selata eri kategorioita, mukaan lukien:

• Talous
  • Komedia
  • Pelit
  • Terveys ja kuntoilu
  • Musiikki
  • Kulttuuri ja yhteiskunta
  • Tosielämän rikostarinat

Podcastien hakeminen

Voit myös hakea saatavilla olevia ohjelmia ja jaksoja. Voit rajata tuloksia valitsemalla hakusivun yläreunasta Podcastit tai Jaksot.

Kanavasivun selaaminen

Kanavasivulta näet muita tietyn sisällöntuottajan podcasteja ja jaksoja. Sivun kautta voit myös selata ohjelman tietoja, lisätä podcastin kirjastoosi tai ladata jaksoja.

Pääset kanavasivulle valitsemalla podcast-jaksosta kanavan nimen.