Legg til lydspor på flere språk

Med lydspor på flere språk gjør du videoene dine tilgjengelige for flere. Du kan laste opp lydspor på flere språk for nye eller eksisterende videoer.

Merk: Det er ikke sikkert at du har tilgang til lydspor på flere språk. Denne funksjonen blir tilgjengelig for flere skaper etter hvert.

Last opp lydspor på flere språk

Slik kommer du i gang:

1. Logg på YouTube Studio på en datamaskin.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Klikk på LEGG TIL ET SPRÅK, og velg et språk.
  5. Klikk på LEGG TIL under «Lyd».
  6. Klikk på VELG FIL.
  7. Velg filen du vil laste opp. Filene må være i et støttet filformat (bare lydfiler godtas) og omtrent like lange som videoen.
  8. Klikk på PUBLISER når du er klar til å laste opp lydsporet.

Merk: Denne funksjonen genererer ikke automatisk dubbede lydspor. Skaperne må spille inn dubbede lydspor før de kan lastes opp.

Bytt ut lydfiler du har lastet opp tidligere

Hvis du har lastet opp et lydspor på flere språk og vil bytte det ut med et nytt, gjør du følgende:

1. Logg på YouTube Studio på en datamaskin.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Under «Lyd» klikker du på Slett   for det aktuelle språket.
  5. Gjenta trinnene for å laste opp et nytt lydspor på flere språk.

For å gjøre videoene dine tilgjengelige for enda flere seere kan du finne ut mer om hvordan du legger til teksting, og hvordan du oversetter videotitler og -beskrivelser.