Monikielisen audion lisääminen

Monikielisen audion avulla voit kohdistaa videosi laajemmalle yleisölle. Voit ladata lisäkieliä ääniraidoiksi uusille tai aiemmin ladatuille videoille.

Huom. Monikielinen audio ei välttämättä ole käytettävissäsi, mutta ominaisuutta ollaan laajentamassa yhä useammille sisällöntuottajille.

Monikielisen audion lataaminen ääniraitoina

Tee ensin näin:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tekstitykset.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Klikkaa LISÄÄ KIELI ja valitse haluamasi kieli.
  5. Valitse Audio-kohdasta LISÄÄ.
  6. Klikkaa VALITSE TIEDOSTO.
  7. Valitse ladattava tiedosto. Tiedoston on oltava tuetussa audiotiedostomuodossa ja suunnilleen saman pituinen kuin video.
  8. Kun olet valmis lataamaan ääniraidan, valitse JULKAISE.

Huom. Tämä ominaisuus ei luo jälkiäänitettyjä ääniraitoja automaattisesti. Sisällöntuottajan on tallennettava jälkiäänitetyt ääniraidat ennen lataamista.

Aiemmin ladattujen audiotiedostojen korvaaminen

Jos olet ladannut monikielisen audion ääniraidan ja haluat korvata sen uudella:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tekstitykset.
  3. Klikkaa muokattavaa videota.
  4. Valitse Audio-kohdasta poistettavan kielen kohdalta Poista .
  5. Toista uuden monikielisen audion ääniraidan lataamisvaiheet.

Jos haluat tavoittaa videoillasi entistä useampia katsojia, lue lisää tekstitysten lisäämisestä sekä videoiden nimien ja kuvausten kääntämisestä.