Voeg veeltalige oudio by

Veeltalige oudio stel jou in staat om jou video's met ’n groter gehoor te deel deur vir jou die opsie te gee om oudio in ander tale by te voeg. Jy kan bykomende tale as oudiosnitte oplaai vir nuwe of bestaande video's.

Let wel: Veeltalige oudio is dalk nie vir jou beskikbaar nie. Ons sal voortgaan om hierdie kenmerk aan meer skeppers te ontplooi.

Laai veeltalige oudiosnitte op

Kom só aan die gang:

1. Meld op jou rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Kies Onderskrifte op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil wysig.
  4. Klik VOEG TAAL BY en kies jou taal.
  5. Klik onder "Oudio” VOEG BY.
  6. Klik KIES LÊER.
  7. Kies watter lêer om op te laai. Lêers moet in ’n gesteunde slegs-oudio-lêerformaat wees en ongeveer dieselfde lengte as jou video.
  8. Klik PUBLISEER wanneer jy gereed is om jou oudiosnit op te laai.

Let wel: Hierdie kenmerk genereer nie outomaties oorgeklankte oudiosnitte nie. Skeppers moet oorgeklankte oudiosnitte opneem voordat dit opgelaai word.

Vervang oudiolêers wat voorheen opgelaai is

As jy ’n veeltalige oudiosnit opgelaai het en dit met ’n nuwe een wil vervang:

1. Meld op jou rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Kies Onderskrifte op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil wysig.
  4. Klik onder “Oudio” Vee uit  vir die gepaste taal.
  5. Herhaal die stappe om ’n nuwe veeltalige oudiosnit op te laai.

Kom meer te wete oor byvoeging van subtitels en onderskrifte en die vertaling van videotitels en -beskrywings om jou video's toeganklik te maak aan selfs meer kykers.