Naviger på pausekærmen på dit smart-tv og andre enheder

Når du ser YouTube på et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol, kan der være noget inaktiv tid, efter du har set videoer. I perioder med inaktivitet viser vi nogle gange pauseskærme for at forhindre indbrænding af skærmen. Pauseskærme skifter mellem stillbilleder fra rolige baggrundsvideoer, der opdateres regelmæssigt.

Sådan ser du en video, der vises som pauseskærm:

• Tryk på knappen Op på din fjernbetjening.

Sådan vender du tilbage til den skærm, du fik vist tidligere:

• Tryk på knappen Tilbage på din fjernbetjening.

Sådan starter du pauseskærmen manuelt:

• Vælg "Start pauseskærm", når du lukker YouTube-appen.

Hvad afgør, om en video er tilgængelig på pauseskærmen?

Selvom der uploades mange fantastiske nye pausevideoer til YouTube om dagen, kan der kun vises et begrænset antal på pauseskærm. Pauseskærm forsøger at vise videoer, der:

• Er velegnede til store tv-skærme med HD, hvad angår produktionskvalitet og æstetik

• Præsenterer en mangfoldighed af temaer, genrer og youtubere

• Er beroligende eller afslappende

• Ikke er vildledende, clickbait-agtige eller sensationsorienterede

• Er velegnede til en bred vifte af seere (fordi videoer på pauseskærme kan ses af en global målgruppe og ikke er personligt tilpassede)

Pauseskærm forsøger at afbalancere alle disse hensyn. Derfor tager pauseskærme mange signaler med i betragtning, herunder (men ikke begrænset til):

• Antal visninger

• Videoens varighed

• Videoens alder

• Hvordan videoen klarer sig i forhold til andre videoer i lignende genrer

Vi har også medarbejdere involveret som et sidste filter for at sikre, at videoerne er sikre og passende.

YouTube accepterer ikke indsendelser eller betaling for placering på pauseskærme, og vi favoriserer ikke bestemte youtubere.

Privatlivsindstillinger for videoer på pauseskærme

En video kan kun vises i tilstanden med pauseskærm, hvis privatlivsindstillingen for den er angivet som offentlig.