Navigeer stemmingsaansig op jou slim-TV en ander toestelle

Wanneer jy YouTube op ’n slim-TV, stromingtoestel of speletjiekonsole kyk, sal jy dalk onaktiewe tyd hê nadat jy video’s geniet het. Tydens hierdie onaktiewe tye wys ons soms stemmingsaansigte om te help om skerminbranding te voorkom. Stemmingsaansig wissel stilprente af wat gereeld herlaai word uit kalmerende agtergrondvideo’s.

Hoe om ’n video te kyk wat as ’n stemmingsaansig aangebied is:

• Druk die opknoppie op jou afstandbeheerder.

Gaan só terug na die skerm toe wat jy vroeër bekyk het:

• Druk die terugknoppie op jou afstandbeheerder.

Hoe om stemmingsaansig doelbewus te begin:

• Kies “Begin stemmingsaansig” wanneer jy die YouTube-app verlaat.

Wat bepaal of ’n video op stemmingsaansig beskikbaar is?

Terwyl baie fantastiese nuwe stemmingvideo’s elke dag na YouTube toe opgelaai word, kan stemmingsaansig net ’n beperkte aantal wys. Stemmingsaansig streef daarna om video’s te wys wat:

• Ten opsigte van produksiegehalte en estetiese waarde vir groot HD-TV-skerms geskik is

• ’n Verskeidenheid temas, genres en skeppers uitstal

• Kalmerend of ontspannend is

• Wat nie misleidend, klik-lokaas of sensasioneel is nie

• Wat vir ’n wye reeks kykers beskikbaar is (omdat stemmingsaansigvideo’s deur ’n wêreldwye gehoor gesien kan word en nie gepersonaliseer word nie)

Stemmingsaansig streef daarna om al hierdie oorwegings te balanseer. Om dit reg te kry, neem stemmingsaansig baie tekens in ag, insluitend (maar nie beperk nie tot):

• Kyktelling

• Die video se lengte

• Die video se ouderdom

• Hoe die video vaar vergeleke met ander video’s in soortgelyke genres

Ons het ook personeellede wat as ’n finale filter optree om veiligheid en gepastheid te verseker.

YouTube aanvaar nie indienings of betaling vir plasing op stemmingsaansig nie, en begunstig nie spesifieke skeppers nie.

Privaatheidinstellings vir stemmingsaansigvideo’s

’n Video kan net in stemmingsaansigmodus verskyn as die privaatheidinstelling publiek is.