Distribuir pòdcasts a YouTube

Si és la primera vegada que fas pòdcasts a YouTube, és possible que tinguis preguntes sobre com pots crear contingut de vídeo. Troba respostes a les preguntes més freqüents i obtén informació sobre com pots distribuir pòdcasts de només àudio a YouTube.

Introducció

Per què he de distribuir el meu pòdcast a YouTube?

YouTube és una de les plataformes de pòdcasts més populars, amb un públic internacional que descobreix milers de milions de vídeos cada dia. YouTube ajuda els creadors de pòdcasts a ampliar el seu abast, construir la seva comunitat i explorar noves oportunitats de monetització.
Com a creador de pòdcasts, els teus pòdcasts poden ser aptes per obtenir els avantatges següents:
  • Inclusió a YouTube Music.
  • Insígnies de pòdcast a les pàgines de visualització i de llistes de reproducció.
  • Posició destacada a youtube.com/podcasts per atreure oients nous.
  • Targetes de cerca oficials.
  • Pàgina de visualització fàcil de navegar per ajudar els oients a trobar els teus episodis.
  • Recomanacions per a oients nous amb interessos similars.
  • Funcions de cerca millorades per ajudar el teu públic a trobar el teu pòdcast.
Nota:
  • Algunes llistes de reproducció no són aptes per a les funcions de pòdcast, encara que indiquis que són pòdcasts. El contingut no apte inclou, entre d'altres, el que no és propietat del creador.
  • Els curts creats per donar suport al teu pòdcast no es mostraran a YouTube Music.
  • La pàgina youtube.com/podcasts només està disponible als Estats Units.
  • Els pòdcasts de creadors estan inclosos a l'aplicació YouTube Music als països o a les regions on els pòdcasts estan disponibles.

Com puc distribuir pòdcasts a YouTube? Puc enviar el meu feed RSS?

A YouTube, un pòdcast és una llista de reproducció i els episodis de pòdcast són els vídeos que hi ha en aquesta llista. Crea un pòdcast a YouTube Studio o obtén informació sobre com pots connectar el feed RSS a YouTube.

Puc distribuir el pòdcast a YouTube a través de la plataforma d'allotjament del meu pòdcast?

Algunes plataformes d'allotjament ofereixen aquesta funcionalitat. Pots contactar amb la teva plataforma d'allotjament per confirmar-ho o penjar pòdcasts directament a YouTube Studio. També pots utilitzar una eina de tercers que pengi pòdcasts a YouTube. Obtén informació sobre com pots connectar el feed RSS a YouTube.

Quines polítiques he de seguir?

Com tot el contingut que es penja a la nostra plataforma, els pòdcasts han de seguir les directrius de la comunitat de YouTube. Si actives la monetització per al teu pòdcast, també hauràs de complir les polítiques de monetització de YouTube.

Quines mètriques puc trobar per als meus pòdcasts?

Les analítiques per a pòdcasts estan disponibles a YouTube Studio. Aquí hi trobaràs estadístiques com ara:

• Impressions
  • Ràtio de clics d'entrada
  • Visualitzacions
  • Fonts del trànsit
  • Temps de visualització

També pots trobar informació sobre les dades demogràfiques i la implicació del teu públic, o bé entendre quins altres vídeos els agraden per inspirar-te a l'hora de crear el teu contingut al llarg del temps.

Crear pòdcasts a YouTube

Com puc crear un pòdcast a YouTube?

Pots crear un pòdcast a YouTube Studio. Consulta el nostre Centre d'ajuda per obtenir informació sobre com pots utilitzar les funcions de podcàsting.

Com puc convertir un pòdcast d'àudio en un pòdcast audiovisual?

Si utilitzes un feed RSS per distribuir el pòdcast, obtén informació sobre com pots connectar el feed RSS a YouTube. Si no fas servir un feed RSS, et recomanem que utilitzis una eina de tercers per convertir els pòdcasts d'àudio en vídeos. Tens les opcions següents:

• Penjar el pòdcast amb una imatge estàtica, com ara la miniatura del pòdcast.
  • Utilitzar un audiograma o un altre format de vídeo dinàmic.

Monetitzar els pòdcasts a YouTube

Puc monetitzar el meu pòdcast a YouTube?

Els creadors que formen part del Programa per a partners de YouTube poden monetitzar contingut de 10 maneres a YouTube, com ara:

He de suprimir els anuncis inserits dels meus pòdcasts?

Pots incloure als teus vídeos patrocinis, recomanacions i emplaçaments de productes de pagament o altres continguts que requereixin mostrar una comunicació als espectadors.
Si decideixes incloure algun dels elements anteriors, fes-nos-ho saber seleccionant la casella de promoció de pagament que hi ha als detalls del vídeo. Consulta les nostres polítiques relatives a patrocinis de tercers inserits.