Hyvityksen pyytäminen YouTuben maksullisista tuotteista

Jos YouTube-ostoksiisi liittyvät videot tai ominaisuudet eivät toimi kuvatulla tavalla, voit olla oikeutettu hyvitykseen.

Joidenkin YouTuben palvelujen ja jäsenyyksien maksuja ei hyvitetä. Jos hyvitys myönnetään, et voi enää käyttää sisältöä ja sinulle palautetaan maksamasi summa arvioitujen hyvitysaikojen kuluessa.

Hyvityksen pyytäminen YouTube-palvelusta tai ‐jäsenyydestä

Ohjeita YouTube-veloitusten ongelmatilanteisiin

Klikkaa alla olevaa painiketta, jos haluat ratkaista YouTube-laskuun liittyviä ongelmia tai saada lisätietoja laskusta.

RATKAISE YOUTUBE-VELOITUSONGELMA

Kysyttävää hyvitysoikeudesta?

Tutustu hyvityskäytäntöihimme ja lue lisää hyvityksen pyytämisestä alla olevista artikkeleista.