Få en refusion

Du kan måske få refusion for følgende YouTube-tjenester og -medlemskaber. Bemærk! Det er ikke alle betalinger for YouTube-tjenester og -medlemskaber, der kan refunderes. Se flere oplysninger nedenfor.

Hvis du har foretaget et køb ved hjælp af din iOS-enhed eller tilmeldt dig et betalt YouTube-medlemskab via iTunes, skal du kontakte Apples support for at anmode om en refusion. Apples refusionspolitik gælder.

Køb eller leje af film og serier

Hvis du har købt eller lejet en film eller tv-serie på YouTube, kan du til enhver tid returnere eller annullere dit køb inden for syv dage efter købet, hvis du ikke er begyndt at afspille videoen. Hvis du ikke har set din serie eller film, kan du anmode om en refusion direkte på fanen Køb i YouTube-appen eller på websitet.

Hvis du har bestilt indhold eller funktioner, og dette ikke virker, ikke er tilgængeligt eller ikke er som lovet, kan du når som helst kontakte vores supportteam og anmode om en refusion. Når der gives en refusion, tilbagekalder vi adgangen til indholdet, og dine penge returneres inden for tidslinjerne for refusioner, der er angivet nedenfor.

YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnementer

Du kan når som helst opsige et betalt YouTube-abonnement. Når du har opsagt abonnementet, bliver du ikke debiteret igen, og dine fordele fortsætter indtil udgangen af faktureringsperioden. Bemærk, at du ikke får refunderet perioden mellem din opsigelse og datoen, hvor dit abonnement officielt udløber.

Hvis indhold eller funktioner i forbindelse med dit betalte YouTube-abonnement ikke virker, er utilgængelige eller ikke fungerer som lovet, kan du til enhver tid kontakte vores supportteam for at anmode om en refusion. Vi giver ikke refusioner eller kreditter for delvist udløbne faktureringsperioder.

Hvis du er blevet abonnent via iTunes, skal du kontakte Apples support for at anmode om en refusion for dit abonnement. Apples refusionspolitik gælder.

Super Chat

Der gives ikke refusion af frivillige betalinger til Super Chat. Hvis du bemærker en uautoriseret Super Chat-debitering på din konto, skal du kontakte vores supportteam.

Super Stickers

Der gives ikke refusion for frivillige Super Sticker-betalinger. Hvis du bemærker en uautoriseret Super Sticker-debitering på din konto, skal du kontakte vores supportteam.

Donationer og Super Chat for Good-betalinger

Donationer og Super Chat for Good-betalinger kan ikke refunderes. Hvis du har problemer med en betaling, kan du kontakte vores supportteam.

Kanalmedlemskaber

Der gives ikke refusioner for kanalmedlemskaber. Hvis du bemærker en uautoriseret medlemskabsbetaling på din konto eller har andre problemer, skal du kontakte vores supportteam.

Tidslinjer for refusioner

Refusioner fra YouTube returneres til den betalingsmetode, der blev brugt til at foretage det oprindelige køb. Refusioner tager forskellig tid, afhængigt af hvordan du betalte.
Hvis din refusion tager længere tid end forventet, kan du tjekke din refusionsstatus på din Google Payments-konto. Hvis status er angivet til "Refunderet", vil der være indsat et beløb på din betalingsform. Hvis statussen er "Annulleret", er ordren ikke blevet debiteret, og der vil derfor ikke være indsat noget beløb på din betalingsform.
Betalingsmetode Anslået refusionstid
Betalingskort

3-5 hverdage

Behandlingstiden kan afhænge af kortudstederen og tager nogle gange op til 10 hverdage.

Hvis dit betalingskort ikke længere er aktivt, overføres refusionen til den bank, der har udstedt dit kort. Kontakt banken for at få refunderet pengene.

Betaling via mobilregning (forudbetalt/taletidskort)

1-7 hverdage

Behandlingstiden kan afhænge af dit mobilselskab og tager nogle gange længere tid.

Betaling via mobilregning (efterbetaling/kontrakt)

1-2 månedlige kontoudtog

Behandlingstiden kan afhænge af dit mobilselskab, men refusioner bliver normalt vist inden for 2 månedlige kontoudtog. Hvis det tager længere tid, skal du kontakte dit mobilselskab for at tjekke status.

Google Play-saldo (gavekort eller kreditsaldo)

1 hverdag

Refusioner vises på din Google Payments-konto. I nogle tilfælde kan refusionen tage op til 3 hverdage.

Google Pay-saldo

1 hverdag

Refusioner kan ses på din konto i Google Pay. I nogle tilfælde kan refusionen tage op til 3 hverdage.

Netbank

4-10 hverdage

Behandlingstiden afhænger af din bank, men tager typisk mellem 4 og 10 hverdage.

PayPal

3-5 hverdage

Refusionen kan tage op til 10 hverdage. Hvis du returnerer pengene til en betalingsmetode i PayPal, skal du kontakte PayPal for at få flere oplysninger.

iTunes Hvis du har købt dit YouTube Premium-abonnement via iTunes, skal du kontakte Apples support for at få flere oplysninger om status for din refusion.

Hvis du har spørgsmål om tidslinjerne for refusioner, kan du kontakte vores supportteam for at få flere oplysninger.

Hvis du vil rapportere et uautoriseret køb på din YouTube-konto, kan du læse denne artikel for at få flere oplysninger og indsende et krav.