Återbetalningar för Primetime-kanal

Läs mer om återbetalningspolicyn och begär en återbetalning för en Primetime-kanal som du har köpt via ditt konto.

Begär återbetalning

Återbetalningspolicy för Primetime-kanal

• Du kan när som helst avsluta en Primetime-kanal. När du avslutar medlemskapet har du fortsatt åtkomst till slutet av faktureringsperioden.
  • En återbetalning till ett kreditkort tar vanligtvis 3–5 arbetsdagar, men den kan ta upp till tio arbetsdagar beroende på kortutgivaren.
  • YouTube-köp som görs i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. På payments.google.com kan du läsa mer om nya debiteringar och hur du faktureras.
  • Om du registrerade dig via Apple måste du kontakta Apples support för att begära återbetalning för en Primetime-kanal. Apples återbetalningspolicy gäller.