Refusjon for Primetime-kanaler

Finn ut mer om refusjonsretningslinjene, og be om refusjon for Primetime-kanaler du har kjøpt via kontoen din.

Be om refusjon

Refusjonsretningslinjer for Primetime-kanaler

• Du kan når som helst si opp Primetime-kanaler. Hvis du sier opp abonnementet, har du fortsatt tilgang frem til slutten av faktureringsperioden.
  • Refusjon av kredittkort tar vanligvis 3–5 virkedager, men det kan ta opptil 10 virkedager avhengig av kortutstederen.
  • YouTube-kjøp i YouTube-appen for Android faktureres via Google Play. Gå til payments.google.com for å finne ut mer om nye belastninger og hvordan du faktureres.
  • Hvis du registrerte deg via Apple, må du kontakte Apples brukerstøtte for å be om refusjon for Primetime-kanaler. Apples egne refusjonsretningslinjer gjelder.