Primetime-kanavien hyvitykset

Lue lisää hyvityskäytännöistä ja pyydä hyvitystä tililläsi ostetuista Primetime-kanavista.

Pyydä hyvitystä

Primetime-kanavien hyvityskäytännöt

• Voit perua Primetime-kanavan milloin tahansa. Peruttu jäsenyys on käytettävissä laskutusjakson loppuun asti.
  • Credit-korttihyvityksiin menee yleensä 3–5 arkipäivää, mutta siihen voi mennä jopa 10 arkipäivää kortin myöntäjästä riippuen.
  • YouTuben Android-sovelluksella tehdyt YouTube-ostokset laskutetaan Google Playn kautta. Osoitteesta payments.google.com saat lisätietoja uusista veloituksista ja laskutuksesta.
  • Jos olet tilannut Primetime-kanavia Applen kautta, hyvitystä on pyydettävä Applen tuelta. Tilaukseen sovelletaan Applen hyvityskäytäntöä.