Primetime-kanalrefusioner

Få flere oplysninger om refusionspolitikker, og anmod om refusion for Primetime-kanaler, du har købt via din konto.

Anmod om refusion

Refusionspolitikker for Primetime-kanal

• Du kan når som helst opsige en Primetime-kanal. Når du opsiger dit medlemskab, har du fortsat adgang, indtil udgangen af din faktureringsperiode.
  • Refusioner til kreditkort tager typisk 3-5 hverdage, men kan tage op til 10 hverdage afhængigt af kortudstederen.
  • YouTube-køb, der foretages i YouTube-appen til Android, faktureres via Google Play. Gå til payments.google.com for at få flere oplysninger om nye debiteringer og finde ud af, hvordan du bliver faktureret.
  • Hvis du har tilmeldt dig via Apple, skal du kontakte Apples support for at anmode om en refusion for Primetime-kanaler. Apples refusionspolitik er gældende.