Reembossaments de canals Primetime

Obtén més informació sobre les polítiques de reembossaments i sol·licita el reembossament dels canals Primetime que hagis comprat des del teu compte.

Sol·licita un reembossament

Polítiques de reembossaments de canals Primetime

• Pots cancel·lar un canal de Primetime en qualsevol moment. Quan cancel·lis la subscripció, continuaràs tenint-hi accés fins que finalitzi el període de facturació.
  • Els reembossaments a les targetes de crèdit solen tardar entre 3 i 5 dies laborables, però poden tardar fins a 10 dies laborables en funció de l'emissor de la targeta.
  • Les compres de YouTube que es facin a l'aplicació YouTube per a Android es facturaran a través de Google Play. Ves a payments.google.com per obtenir informació sobre els càrrecs nous i entendre com se't factura.
  • Si et vas registrar a través d'Apple, hauràs de contactar amb l'equip d'assistència d'Apple per sol·licitar el reembossament dels canals Primetime. S'aplicarà la política de reembossaments d'Apple.