Nyp och zooma in

Nyp och zooma in och ut när du tittar på videor i helskärmsläge. Genom att zooma in eller ut kan du se innehållet i större eller mindre detalj.

Obs! Den här funktionen är bara tillgänglig i YouTube-appen på mobila enheter och surfplattor. Du kan använda funktionen för att nypa och zooma in i videor och livestreamar som spelas upp i helskärmsläge.

Nypa för att zooma in och ut i en video med OnlyJayus 🤏 🔍

Nypa och zooma in i innehåll:

1. Tryck på videon med två fingrar i helskärmsläge.
  2. Dra isär fingrarna medan du trycker på videoskärmen.
  3. När du sedan släpper spelas videon upp på den nya zoomnivån.

Nypa och zooma ut i innehåll:

1. När du har zoomat in trycker du på videon med två fingrar och drar ihop fingrarna för att zooma ut.
  2. När du sedan släpper spelas videon upp på den nya zoomnivån.