Klyp for å zoome

Klyp for å zoome inn og ut når du ser på videoer i fullskjermmodus. Ved å zoome inn og ut kan du velge hvor mange detaljer du vil se.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i YouTube-appen på mobilenheter og nettbrett. Du kan klype for å zoome i videoer og direktesendinger som spilles av i fullskjermmodus.

Klyp for å zoome inn og ut i videoer – med OnlyJayus 🤏 🔍

Klyp for å zoome inn på innhold:

1. I fullskjermmodus trykker du på videoen med to fingre.
  2. Hold, og dra fingrene utover på videoskjermen.
  3. Når du slipper, spilles videoen av der du valgte å zoome til.

Klyp for å zoome ut av innhold:

1. For å zoome ut kan du trykke på videoen med to fingre og dra dem mot hverandre.
  2. Når du slipper, spilles videoen av der du valgte å zoome til.