Knijp om te zoomen

Knijp om in en uit te zoomen als je video's bekijkt op volledig scherm. Als je in- of uitzoomt, kun je meer of minder details van momenten in de content zien.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in de YouTube-app op mobiele apparaten en tablets. Je kunt knijpen om te zoomen in video's en livestreams op volledig scherm.

Knijp om in en uit te zoomen op een video, met OnlyJayus 🤏 🔍

Knijpen om in te zoomen op content:

1. Leg 2 vingers op de video op volledig scherm.
  2. Houd je vingers op het videoscherm en beweeg ze uit elkaar.
  3. Zodra je loslaat, wordt de video afgespeeld op het nieuwe zoomniveau.

Knijpen om uit te zoomen op content:

1. Nadat je hebt ingezoomd, houd je 2 vingers op de video en beweeg je ze naar elkaar toe om uit te zoomen.
  2. Zodra je loslaat, wordt de video afgespeeld op het nieuwe zoomniveau.