Nipistämällä zoomaaminen

Voit lähentää ja loitontaa näkymää nipistämällä, kun katsot videoita koko näytön tilassa. Ominaisuuden avulla voit keskittyä sisällön yksityiskohtiin tai pitäytyä kokonaiskuvassa.

Huom. Ominaisuus on käytettävissä vain YouTube-sovelluksessa mobiililaitteilla ja tableteilla. Voit käyttää nipistämällä zoomaamista, kun katsot videoita ja livestriimejä koko näytön tilassa.

Videon lähentäminen ja loitontaminen nipistämällä ft. OnlyJayus 🤏 🔍

Näkymän lähentäminen nipistämällä:

1. Kosketa videota kahdella sormella koko näytön tilassa.
  2. Liikuta sormiasi poispäin toisistaan samalla kun kosketat näyttöä.
  3. Kun päästät irti, video toistetaan uudella zoomaustasolla.

Näkymän loitontaminen nipistämällä:

1. Lähentämisen jälkeen kosketa videota kahdella sormella ja loitonna näkymää liikuttamalla sormia yhteen.
  2. Kun päästät irti, video toistetaan uudella zoomaustasolla.