Brug fingrene til at zoome ind og ud

Spred fingrene for at zoome ind, eller knib dem sammen for at zoome ud, når du ser videoer i fuld skærm. Ved at zoome ind eller ud på indhold kan du vælge, om du vil gå helt ned i detaljen eller ej.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig i YouTube-appen på mobilenheder og tablets. Du kan bruge funktionen på videoer og livestreams, som du afspiller i fuld skærm.

Spred eller knib fingrene sammen for at zoome ind og ud af en video med OnlyJayus 🤏 🔍

Spred fingrene for at zoome ind på indhold:

1. I fuld skærm skal du trykke på videoen med to fingre.
  2. Flyt fingrene væk fra hinanden, mens du trykker på videoskærmen.
  3. Når du slipper skærmen, afspilles videoen på det nye zoomniveau.

Knib fingrene sammen for at zoome ud på indhold:

1. Hvis du vil zoome ud igen, skal du trykke på videoen med to fingre og bevæge dem mod hinanden.
  2. Når du slipper skærmen, afspilles videoen på det nye zoomniveau.