Pinçar per ampliar o reduir

Pinça per ampliar i reduir la imatge quan miris vídeos en mode de pantalla completa. Si amplies o redueixes el contingut, pots veure els moments amb més o menys detall.

Nota: aquesta funció només està disponible a l'aplicació YouTube en dispositius mòbils i tauletes. Pots utilitzar la funció de pinçar per ampliar o reduir amb vídeos i reproduccions en directe que es reprodueixen en pantalla completa.

Pinçar per ampliar i reduir un vídeo, amb OnlyJayus 🤏 🔍

Pinçar per ampliar el contingut:

1. En mode de pantalla completa, toca el vídeo amb dos dits.
  2. Allunya els dits l'un de l'altre mentre toques la pantalla del vídeo.
  3. Un cop els deixis anar, el vídeo es reproduirà al nivell de zoom nou.

Pinçar per reduir el contingut:

1. Després d'ampliar la imatge, toca el vídeo amb dos dits i apropa'ls entre si per reduir-la.
  2. Un cop els deixis anar, el vídeo es reproduirà al nivell de zoom nou.