Content Manager ‐tilin suojaaminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.
Huom. Studio Content Managerin käyttö edellyttää, että laitat kaksivaiheisen vahvistuksen päälle sillä Google-tilillä, jota käytät Studio Content Manageriin kirjautumiseen.

YouTube-tilin suojaaminen auttaa estämään YouTube-tilin ja -kanavan hakkeroinnin, kaappauksen tai vaarantumisen.

YouTube Studio Content Managerin käyttäjät voivat halutessaan tehdä nämä lisätoimenpiteet suojatakseen Content Manager ‐tiliään luvattomalta käytöltä:

Sisäänkirjautuminen yksilöllisillä sähköpostiosoitteilla

Tilin lukituksen estämiseksi varmista, että kaikki käyttäjät kirjautuvat YouTube Studio Content Manageriin omalla sähköpostiosoitteellaan.

Lupien tarkistaminen ja tuntemattomien käyttäjien poistaminen

Tarkista Content Managerin käyttäjälista säännöllisesti ja varmista, että käyttäjillä on asianmukaiset lupatasot.

Jos et tunnista käyttäjiä, on mahdollista, että tilisi on hakkeroitu. Lue miten voit poistaa käyttäjiä tai muuttaa heidän roolejaan.

Sähköposti-ilmoitusten tarkistaminen

Ennen kuin avaat sähköposti-ilmoituksia Content Managerin toiminnasta, kuten uusista vaatimuksista, raporteista tai omistajuusristiriidoista, varmista, että ne on lähetetty youtube.com-verkkotunnuksesta.

Lisäsuojaus-ohjelma

Päivitä Lisäsuojaus-ohjelmaan, jos mahdollista. Se suojaa käyttäjiä käyttämällä fyysisiä suojausavaimia kaksivaiheisessa vahvistuksessa.

Selaussuojan parannettu suojaus Google Chromessa

Jos käytät Google Chromea, laita päälle Selaussuojan parannettu suojaus saadaksesi ilmoituksia ei-toivotuista ohjelmistoista, vaarallisista laajennuksista, tietojenkalastelusta tai mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista.

Tilin suojauksen parantaminen

Älä asenna tuntemattomia sovelluksia tai tuntemattomista lähteistä peräisin olevia sovelluksia. Poista tarpeettomat sovellukset yhdistetyiltä laitteilta.

Lue lisää YouTube-kanavan suojaamisesta tai tutustu tilinsuojausvinkkeihin Sisällöntuottajien turvallisuuskeskuksessa.