Protegir un compte del Gestor de continguts

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.
Nota: per accedir al Gestor de continguts de Studio, has d'activar la verificació en dos passos al Compte de Google que utilitzes per iniciar la sessió al Gestor de continguts de Studio.

Si protegeixes el teu compte de YouTube, evitaràs que el teu compte i el teu canal estiguin en perill, els segrestin o els pirategin.

Recomanem als usuaris del Gestor de continguts de YouTube Studio que segueixin aquests passos addicionals per protegir el seu compte del Gestor de continguts contra accessos no autoritzats:

Utilitzar adreces electròniques individuals per iniciar la sessió

Per evitar que es bloquegi el compte, assegura't que cada usuari iniciï la sessió al Gestor de continguts de YouTube Studio amb la seva pròpia adreça electrònica.

Revisar els permisos i suprimir els usuaris desconeguts

Revisa regularment la llista d'usuaris del Gestor de continguts i confirma que els usuaris tenen el nivell de permisos adequat.

Si no reconeixes els usuaris, és possible que el teu compte hagi estat piratejat. Obtén més informació sobre com pots suprimir usuaris o canviar-ne la funció.

Comprovar els correus electrònics de notificació

Abans d'obrir notificacions per correu electrònic sobre l'activitat del Gestor de continguts, com ara reclamacions, informes o conflictes de propietat nous, assegura't que s'hagin enviat des del domini youtube.com.

Obtenir informació sobre el programa Protecció avançada

Actualitza al programa Protecció avançada, si és possible. Aquest programa protegeix els usuaris mitjançant claus de seguretat físiques com a mètode de verificació en dos passos.

Activar la protecció millorada per a Navegació segura a Google Chrome

Si utilitzes Google Chrome, en activar la protecció millorada per a Navegació segura, rebràs alertes sobre programari no desitjat, extensions perilloses, pesca de credencials o llocs web potencialment no segurs.

Augmentar la seguretat del compte

Evita instal·lar aplicacions desconegudes o de fonts desconegudes. Suprimeix les aplicacions que no necessitis dels dispositius connectats.

Obtén més informació sobre com pots protegir el teu canal de YouTube o ves al nostre Centre de seguretat per a creadors per obtenir més consells de seguretat del compte.