Finn ut mer om prisendringer for betalte YouTube-produkter

Fra tid til annen oppdaterer vi abonnementsprisene for å holde tritt med endringer i markedet, for eksempel inflasjon eller økning av lokale avgifter.

Du kan se gjeldende pris eller finne ut hvordan du faktureres, på Kjøp og medlemskap-siden i kontoen din. Du kan også si opp eller endre abonnementet ditt når som helst.

Hvordan vet jeg om prisen min endres?

Vi varsler deg via e-post minst 30 dager i forkant av prisøkninger i landet eller territoriet ditt.

Merk at lokale avgifter kan endres og føre til at totalprisen øker. Gå til Kjøp og medlemskap-siden i kontoen din for å holde deg oppdatert på den gjeldende prisen for gjentakende abonnementer.

Blir tjenesten min avbrutt?

Premium-tjenesten blir ikke avbrutt av denne endringen, med mindre du sier opp abonnementet. I enkelte land/regioner kan det imidlertid hende du må bekrefte og godta prisendringer for å fortsette abonnementer.
Du kan sjekke statusen for abonnementet ditt på Kjøp og medlemskap-siden. Hvis noe må gjøres for å bekrefte en prisendring, ser du et varsel i informasjonen om abonnementet ditt.
Hvis abonnementet ditt er sagt opp, kan du abonnere på nytt på youtube.com/premium.

Når blir jeg belastet med den nye prisen?

Nye abonnenter belastes med prisen som vises i tilbudet de registrerer seg for.

Eksisterende abonnenter blir belastet med den nye månedsprisen i neste påfølgende faktureringssyklus – minst 30 dager etter at vi øker prisen på abonnementet. Hvis vi for eksempel øker prisen for nye brukere 1. september, blir du ikke belastet den nye og høyere prisen før neste faktureringssyklus, i oktober.

Hvis abonnementet er satt på pause, blir du ikke belastet før du gjenopptar abonnementet. Du faktureres én gang til samme pris som før, og i påfølgende faktureringssykluser faktureres du i henhold til den nye prisen.

Hvor finner jeg den gjeldende prisen min?

Du kan se gjeldende pris eller finne ut hvordan du faktureres, på Kjøp og medlemskap-siden i kontoen din.

Kan jeg endre abonnementet mitt?

Du kan når som helst se, administrere eller si opp abonnementet. Du kan endre abonnementet ditt ved å gå til Kjøp og medlemskap-siden i kontoen din.