Meer informatie over prijswijzigingen voor betaalde YouTube-producten

We updaten onze lidmaatschapsprijzen van tijd tot tijd om de veranderingen op de markt bij te blijven, zoals inflatie en lokale belastingwijzigingen.

Als je je huidige prijs wilt zien of meer informatie wilt over je facturen, ga je in je account naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen. Je kunt je lidmaatschap ook altijd opzeggen of wijzigen.

Hoe weet ik of mijn prijs verandert?

We sturen je minstens 30 dagen van tevoren een e-mail over een prijsverhoging in je land/gebied.

Houd er rekening mee dat de lokale belastingen kunnen worden gewijzigd, waardoor je totale prijs wordt verhoogd. Ga naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen van je account om de huidige prijs van je terugkerende lidmaatschappen te bekijken.

Wordt mijn service onderbroken?

Je Premium-service wordt niet onderbroken door deze wijziging, tenzij je je lidmaatschap opzegt. In sommige landen of regio's moet je mogelijk prijswijzigingen accepteren om je lidmaatschap te behouden.
Ga naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen om de status van je lidmaatschap te checken. Als er actie nodig is om een prijswijziging te bevestigen, krijg je een melding in je lidmaatschapsgegevens.
Als je lidmaatschap is opgezegd, kun je je opnieuw abonneren op youtube.com/premium.

Vanaf wanneer wordt de nieuwe prijs in rekening gebracht?

Nieuwe leden betalen de prijs die bij aanmelding wordt weergegeven in de aanbieding.

Voor bestaande leden wordt het nieuwe maandelijkse tarief in rekening gebracht tijdens de eerste betaalcyclus die plaatsvindt, minimaal 30 dagen nadat we de prijs van het abonnement hebben verhoogd. Als we bijvoorbeeld de prijs voor nieuwe gebruikers op 1 september verhogen, wordt het hogere tarief pas in rekening gebracht vanaf je volgende betaalcyclus in oktober.

Als je lidmaatschap momenteel is onderbroken, worden er pas kosten in rekening gebracht als je je lidmaatschap hervat. Je krijgt één factuur met de oude prijs en daarna, in de volgende betalingscyclussen, betaal je de nieuwe prijs.

Waar kan ik mijn huidige prijs vinden?

Als je je huidige prijs wilt zien of meer informatie wilt over je facturen, ga je in je account naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Je kunt je lidmaatschappen altijd bekijken, beheren of opzeggen. Ga naar de pagina Aankopen en lidmaatschappen van je account om je abonnement te wijzigen.