YouTuben maksullisten tuotteiden hinnanmuutokset

Päivitämme ajoittain jäsenyyshintojamme markkinatilanteen muutosten, kuten inflaation ja paikallisten veromuutosten, mukaan.

Jäsenyytesi nykyinen hinta ja laskutustapa näkyvät tilisi Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulla. Voit myös perua jäsenyyden tai muuttaa sitä milloin tahansa.

Mistä tiedän, muuttuuko maksamani hinta?

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen hinnannousua alueellasi.

Huomaa, että veroihin saattaa tulla paikallisia muutoksia, mikä voi nostaa kokonaishintaa. Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulta näet toistuvien jäsenyyksiesi kulloisenkin voimassa olevan hinnan.

Keskeytyykö palveluni?

Muutos ei keskeytä Premium-palvelua, ellet peru jäsenyyttä. Joillakin alueilla sinun on kuitenkin hyväksyttävä hinnanmuutokset, jotta voit jatkaa jäsenyyttäsi.
Voit tarkistaa jäsenyytesi tilan Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulta. Jos sinun on hyväksyttävä hinnanmuutos, näet siitä ilmoituksen jäsentiedoissasi.
Jos jäsenyytesi on peruttu, voit tehdä uuden tilauksen osoitteessa youtube.com/premium.

Milloin uutta hintaa aletaan veloittaa?

Uusilta jäseniltä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä esitetty hinta.

Voimassa olevien tilausten hinta muuttuu ensimmäisellä laskutusjaksolla, joka alkaa vähintään 30 päivän kuluttua hinnannoususta. Jos esimerkiksi korotamme uusien käyttäjien hintaa 1. syyskuuta, sinulta veloitetaan korkeampi hinta vasta seuraavalta laskutusjaksolta eli lokakuulta.

Jos jäsenyytesi on keskeytetty, sinua ei veloiteta ennen kuin jatkat jäsenyyden käyttämistä. Sinua laskutetaan kertaalleen edellisen hinnan mukaan ja sen jälkeen uuden hinnan mukaan seuraavilla laskutusjaksoilla.

Missä näen nykyisen hinnan?

Jäsenyytesi nykyinen hinta ja laskutustapa näkyvät tilisi Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulla.

Voinko vaihtaa pakettia?

Voit tarkastella ja muuttaa jäsenyyksiäsi tai perua ne milloin tahansa. Jos haluat vaihtaa pakettia, siirry tilisi Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulle.