Få flere oplysninger om prisændringer for YouTubes betalingsprodukter

Vi opdaterer lejlighedsvis priserne på medlemskaber for at holde trit med ændringerne på markedet, herunder inflation og lokale afgiftsændringer.

Du kan se din nuværende pris eller få indblik i, hvordan du bliver faktureret, ved at gå til siden Køb og medlemskaber fra din konto. Du kan også altid opsige eller ændre dit medlemskab.

Hvordan ved jeg, om min pris ændrer sig?

Vi giver dig besked via mail mindst 30 dage forud for en prisstigning i dit land/territorium.

Bemærk, at der kan forekomme lokale afgiftsændringer, som medfører, at din samlede pris stiger. Du kan holde dig informeret om den aktuelle pris for dine faste medlemskaber ved at gå til siden Køb og medlemskaber på din konto.

Bliver min tjeneste afbrudt?

Din Premium-tjeneste afbrydes ikke af denne ændring, medmindre du opsiger dit medlemskab. I nogle lande eller regioner skal du dog muligvis godkende og acceptere prisændringer for at fortsætte dit medlemskab.
Du kan tjekke status på dit medlemskab ved at gå til siden Køb og medlemskaber. Hvis der er behov for handling for at acceptere en prisændring, får du en notifikation i oplysningerne om dit medlemskab.
Hvis dit medlemskab er blevet opsagt, kan du abonnere igen på youtube.com/premium.

Hvornår begynder I at debitere mig den nye pris?

Nye medlemmer bliver debiteret den pris, der vises i tilbuddet ved tilmelding.

Eksisterende medlemmer debiteres den nye månedlige pris i løbet af den første faktureringsperiode, som finder sted mindst 30 dage efter, at vi har forhøjet prisen på et abonnement. Hvis vi f.eks. hæver prisen for nye brugere den 1. september, bliver du ikke debiteret den højere pris før din næste faktureringsperiode i oktober.

Hvis dit medlemskab i øjeblikket er sat på pause, bliver du ikke debiteret, før du har genoptaget dit medlemskab. Du bliver faktureret den tidligere pris én gang til og derefter den nye pris i efterfølgende faktureringsperioder.

Hvor kan jeg finde min aktuelle pris?

Du kan se din nuværende pris eller få indblik i, hvordan du bliver faktureret, ved at gå til siden Køb og medlemskaber på din konto.

Kan jeg ændre mit abonnement?

Du kan til enhver tid se, administrere eller opsige dine medlemskaber. Du kan skifte abonnement ved at gå til siden Køb og medlemskaber på din konto.