Informació sobre els canvis de preu dels productes de pagament de YouTube

De tant en tant actualitzem els preus de les subscripcions per estar al dia dels canvis del mercat, que poden incloure la inflació i els canvis en els impostos locals.

Per consultar el teu preu actual o entendre com se't factura, ves a la pàgina Compres i abonaments del teu compte. També pots cancel·lar o canviar el tipus de subscripció en qualsevol moment.

Com sabré si el meu preu canvia?

T'enviarem una notificació per correu electrònic com a mínim 30 dies abans de l'increment de preu al teu país o territori.

Tingues en compte que es poden produir canvis en els impostos locals que facin pujar el preu total. Per estar al dia del preu actual de les subscripcions recurrents, ves a la pàgina Compres i abonaments del teu compte.

Se m'interromprà el servei?

Tret que cancel·lis la subscripció, el servei Premium no s'interromprà. Tanmateix, en alguns països o regions, és possible que hagis d'acceptar els canvis de preu per continuar gaudint de la subscripció.
Per comprovar-ne l'estat, ves a la pàgina Compres i abonaments. Si has de fer alguna acció per acceptar un canvi de preu, veuràs un avís als detalls de la teva subscripció.
Si la subscripció s'ha cancel·lat, pots tornar a subscriure-t'hi a youtube.com/premium.

Quan em començareu a cobrar el preu nou?

Als membres nous se'ls cobrarà el preu que es mostra a l'oferta en registrar-se.

Als membres actuals se'ls cobrarà el preu mensual nou durant el primer cicle de facturació que tingui lloc, com a mínim, 30 dies després de l'augment del preu d'un pla. Per exemple, si incrementem el preu per als usuaris nous l'1 de setembre, no se't cobrarà el preu més alt fins al pròxim cicle de facturació, a l'octubre.

Si la teva subscripció està en pausa, no se't cobrarà res fins que no la reprenguis. Se't facturarà un cop el preu anterior i, a continuació, se't facturarà el preu nou als cicles de facturació posteriors.

On puc trobar el meu preu actual?

Per consultar el teu preu actual o entendre com se't factura, ves a la pàgina Compres i abonaments del teu compte.

Puc canviar el meu pla?

Pots consultar, gestionar o cancel·lar les subscripcions en qualsevol moment. Per canviar el teu pla, ves a la pàgina Compres i abonaments del teu compte.