Kom meer te wete oor prysveranderinge vir YouTube se betaalde produkte

Ons dateer ons lidmaatskappryse van tyd tot tyd op om tred te hou met markveranderinge, wat inflasie en plaaslike belastingveranderinge kan insluit.

Gaan na die bladsy vir Aankope en lidmaatskappe vanaf jou rekening om jou huidige prys te kry of te verstaan hoe jy gefaktureer word. Jy kan jou lidmaatskap ook te eniger tyd kanselleer of verander.

Hoe sal ek weet of my prys verander?

Ons sal jou ten minste 30 dae vóór ’n prysverhoging in jou land/gebied via e-pos in kennis stel.

Let daarop dat plaaslike belastingveranderinge kan voorkom en veroorsaak dat jou totale prys verhoog. Om op hoogte te bly van die huidige prys van jou herhalende lidmaatskappe, gaan na jou rekening se bladsy vir Aankope en lidmaatskappe.

Sal my diens onderbreek word?

Jou Premium-diens sal nie deur hierdie verandering onderbreek word tensy jy jou lidmaatskap kanselleer nie. Jy sal egter in sommige lande/streke prysveranderinge moet erken en aanvaar om met jou lidmaatskap voort te gaan.
Gaan na jou Aankope en Lidmaatskappe-bladsy om jou lidmaatskapstatus na te gaan. As jy ’n prysverandering moet erken, sal jy ’n kennisgewing in jou lidmaatskapbesonderhede kry.
As jou lidmaatskap gekanselleer is, kan jy weer by youtube.com/premium inteken.

Wanneer sal ek die nuwe prys moet betaal?

Nuwe lede sal die prys moet betaal wat in die aanbod gewys word wanneer hulle inteken.

Vir bestaande lede sal jou nuwe maandelikse tarief gehef word tydens die eerste faktureringsiklus wat voorkom, ten minste 30 dae nadat ons die prys van ’n pakket verhoog. As ons byvoorbeeld die prys vir nuwe gebruikers op 1 September verhoog, sal jy nie tot jou volgende faktureringsiklus in Oktober die hoër tarief gehef word nie.

As jou lidmaatskap tans onderbreek is, sal jy nie gehef word totdat jy jou lidmaatskap hervat nie. Jy sal een maal teen jou vorige prys gefaktureer word en dan teen die nuwe prys in daaropvolgende faktureringsiklusse.

Waar kan ek my huidige prys kry?

Gaan na die bladsy vir Aankope en lidmaatskappe van jou rekening om jou huidige prys te kry of te verstaan hoe jy gefaktureer word.

Kan ek my pakket verander?

Jy kan jou lidmaatskappe te eniger tyd bekyk, bestuur of kanselleer. Gaan na die bladsy vir Aankope en lidmaatskappe van jou rekening om jou pakket te verander.