Åtgärda felmeddelandet ”Följande innehåll är inte tillgängligt med den här appen” på YouTube

Om du får felmeddelandet ”Följande innehåll är inte tillgängligt med den här appen” betyder det att appen du använder inte har stöd för YouTube-innehåll. Om du vill titta på innehåll på YouTube kan du prova med följande steg.

Byta till YouTube-appen

Om du använder en app från tredje part för att öppna YouTube kan du behöva byta till YouTube-appen. Läs mer om hur du laddar ned YouTube-appen eller öppna www.youtube.com i webbläsaren. Registrera dig för YouTube Premium om du vill ha en annonsfri upplevelse.

Om YouTube och appar från tredje part

Tredjepartsappar får endast använda vårt API när de följer våra användarvillkor för API-tjänster. Enligt våra villkor är det inte tillåtet för tredjepartsappar att stänga av annonser eftersom det gör att kreatörer inte får rätt tittarstatistik. När vi upptäcker en app som bryter mot våra villkor vidtar vi lämpliga åtgärder för att skydda plattformen, våra kreatörer och våra tittare.

Uppdatera YouTube-appen

Om du använder YouTube-appen ser du till att den är uppdaterad till den senaste versionen. Läs mer om hur du uppdaterar YouTube-appen.

Obs!

Äldre enheter

Om du fortfarande får ett felmeddelande kanske det beror på att du har en äldre enhet eller en äldre enhetskonfiguration. Om du vill fortsätta använda YouTube utan att byta ut enheten öppnar du m.youtube.com i en mobilwebbläsare.