De foutmelding 'De volgende content is niet beschikbaar in deze app' oplossen

Als je de foutmelding 'De volgende content is niet beschikbaar in deze app' ziet, ondersteunt de app die je gebruikt geen YouTube-content. Probeer de volgende stappen om content op YouTube te bekijken.

Overschakelen naar de YouTube-app

Als je een app van derden gebruikt om naar YouTube te gaan, moet je misschien overschakelen naar de YouTube-app. Download de YouTube-app of ga naar www.youtube.com in je browser. Meld je aan voor YouTube Premium en krijg YouTube zonder advertenties.

Over YouTube en apps van derden

We staan apps van derden alleen toe onze API te gebruiken als ze voldoen aan onze Servicevoorwaarden voor API-services. In onze Voorwaarden staat dat apps van derden advertenties niet mogen uitzetten, omdat dit betekent dat creators niet worden beloond voor hun weergaven. Als we een app vinden die onze Voorwaarden schendt, nemen we passende maatregelen om ons platform, onze creators en onze kijkers te beschermen.

De YouTube-app updaten

Als je de YouTube-app gebruikt, moet je zorgen dat deze is geüpdatet naar de nieuwste versie. Meer informatie over hoe je de app updatet

Opmerking:

• Als je een foutmelding blijft krijgen, check je of de Google Play Store op je apparaat up-to-date is. Ontdek hoe je de Google Play Store updatet.
  • Als je YouTube wilt blijven gebruiken zonder de app te updaten, ga je in je mobiele browser naar m.youtube.com.

Oudere apparaten

Als je nog steeds een foutmelding krijgt, gebruik je misschien een ouder apparaat of een oudere apparaatconfiguratie. Als je YouTube wilt blijven gebruiken zonder je apparaat te vervangen, ga je in je mobiele browser naar m.youtube.com.