YouTuben "Seuraava sisältö ei ole saatavilla tässä sovelluksessa" ‐virheilmoitus ja sen ratkaiseminen

Jos saat virheilmoituksen "Seuraava sisältö ei ole saatavilla tässä sovelluksessa", sovellus ei tue YouTube-sisältöä. Jos haluat katsoa sisältöä YouTubessa, kokeile seuraavia ohjeita.

Vaihda YouTube-sovellukseen

Jos käytät YouTuben katseluun kolmannen osapuolen sovellusta, sinun on ehkä vaihdettava varsinaiseen YouTube-sovellukseen. Lue lisää YouTube-sovelluksen lataamisesta tai siirry selaimella osoitteeseen www.youtube.com. Tilaamalla YouTube Premiumin näet videot ilman mainoksia.

YouTube ja kolmannen osapuolen sovellukset

Kolmannen osapuolen sovellukset voivat käyttää APIamme vain, jos ne noudattavat YouTuben API-palvelujen käyttöehtoja. Ehtomme eivät salli kolmannen osapuolen sovellusten laittaa mainoksia pois päältä, koska tällöin sisällöntuottajat eivät saa palkkiota katsojamääristään. Kun löydämme ehtojen vastaisen sovelluksen, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin alustan, sisällöntuottajien ja katsojien suojelemiseksi.

Päivitä YouTube-sovellus

Jos käytät YouTube-sovellusta, varmista, että se on päivitetty uusimpaan versioon. Lue lisää sovelluksen päivittämisestä.

Huom.

• Jos saat edelleen virheilmoituksen, varmista, että Google Play Kauppa on ajan tasalla laitteella. Lue lisää Google Play Kaupan päivittämisestä.
  • Jos haluat jatkaa YouTuben käyttöä päivittämättä sovellusta, siirry mobiiliselaimella osoitteeseen m.youtube.com.

Vanhemmat laitteet

Jos edelleen saat virheilmoituksen, käytössäsi saattaa olla vanhempi laite tai laitekokoonpano. Jos haluat jatkaa YouTuben käyttöä vanhalla laitteellasi, siirry mobiiliselaimella osoitteeseen m.youtube.com.