Ret fejlmeddelelsen "Det følgende indhold er ikke tilgængeligt i denne app" på YouTube

Hvis du får fejlmeddelelsen "Det følgende indhold er ikke tilgængeligt i denne app", understøtter den app, du bruger, ikke YouTube-indhold. Prøv følgende trin for at se indhold på YouTube.

Skift til YouTube-appen

Hvis du bruger en tredjepartsapp til at komme til YouTube, skal du muligvis skifte til YouTube-appen. Se, hvordan du downloader YouTube-appen eller får adgang til www.youtube.com i din browser. Få en annoncefri oplevelse ved at tilmelde dig YouTube Premium.

Om YouTube og tredjepartsapps

Vi tillader kun tredjepartsapps at bruge vores API, når de følger vores servicevilkår for API-tjenester. Vores vilkår tillader ikke, at tredjepartsapps deaktiverer annoncer, da det forhindrer youtubere i at blive belønnet for deres seertal. Når vi finder en app, der overtræder vores vilkår, træffer vi de nødvendige foranstaltninger for at beskytte vores platform, youtubere og seere.

Opdater YouTube-appen

Hvis du bruger YouTube-appen, skal du sørge for, at den er opdateret til den nyeste version. Se, hvordan du opdaterer YouTube-appen.

Bemærk!

• Hvis der bliver ved med at opstå en fejl, skal du tjekke, at Google Play Butik er opdateret på din enhed. Sådan opdaterer du Google Play Butik.
  • Hvis du vil fortsætte med at bruge YouTube uden at opdatere appen, skal du gå til m.youtube.com i din mobilbrowser.

Ældre enheder

Hvis du stadig får en fejlmeddelelse, har du muligvis en ældre enhed eller en ældre enhedskonfiguration. Hvis du vil fortsætte med at bruge YouTube uden at udskifte din enhed, skal du gå til m.youtube.com i din mobilbrowser.